Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Sırf faq yu diyebilmek için kötü olmuş demiş :) hey ctulhu faq yu man
Necro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bunları istanbulda bulabileceğimiz bir yer var mı?
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 laser tabancalı bir oyun vardı bi ara capitolde tee ben küçükken ondan açsana.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Vurulduğumuzu nasıl anlıyoruz? Sonuçta boncuklar boyamıyor. Airsoftun vurma/vurulma sistemi şeref denilen bir sistem üzerine kurulmuştur Vurulup da oyundan çıkmamak, oyunda yapılacak en kaba hareketlerden biridir. bence airsoft burada bitmiş asdfuaehfuaeh
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Aslında oraya yazmadım ama birini vurduktan sonra ses vermezse daha çok vuruyorsunuz ses veriyor manuel olarak:) Çok az insan mızıkçılık yapıyor zaten. Paintballda da vurulunca vurulmadım diyebilme şansınız var boyayı kolunun kenarı ile silip. Mesela paintballda ben adamı vurdum, adam da farkında, ama boyalar patlamadığından çıkmamıştı oyundan çünkü kollarından vurmuştum morarmasın diye çok mermi sıkmamıştım. Yani vurdum ama çıkmıyor gibi bir şeyden korkmayın, olmuyor o tarz şeyler. Bu tarz şeyler olursa da silahların sürati 110-120m/s yapılır. Vurulan otomatik olarak bağırır eheh. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 17:55 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hortlatayım topağı noldu chem açtınız mı yer :) silah nerden bulcaz hede hödö bilgilendir beni chem airsofta sardm :D
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 lol bende direk yazılım firması zannedip girdiydim bambaşka bişiymiş meğersem.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 paintball da %70-%80 vurulunca boya patlıyo, adam görmese/çıkmasa bile hakeme gösterip oyundan çıkarabiliyosun adamı... bunda iice sportmenlik lazım ki türkiyede imkansızzzzz... paintballde bile ne çirkeflikler dönüyor; bunda kimse çıkmaz oyundan. ya da o plastik mermi kaba etine gelir kıçına falan hissetmezsin bile... paintball rules diyorum
Öne çıkan mesajlar