BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 şimdi elimde bir .mov goruntu var ben bunu divx yapmak ıstıyorum. araştırdım allok diye bi program varmış cektım kurdum herşey hazır fakat quicktime calısmıyor bılgısayarımda. allok ta sende quicktime yuklu degıl yada bu dosyayı gormuyor deyıp convert etmıyor. defalarca denedım quicktime ı sılıp tekrar yuklemeyı repair etmeyi ama yok hiç bı sekılde acılmıyor program. boyle tıklıyorum acılırmıs gıbı oluyor acılmıyor. quicktime ı calıstramıyorum yani. neden oluyordur bu ve nası calıstırabılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 codeclerin düzgün deilse bi klite codek pack indir full'ünden. onu install ederken encoderları falan da yükle. Sora torrent falan gibi bi paylaşım sitesinden de total video converter indir yükle... Bayaa rahat çalışılıyo bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 codeclerim tam zaten normalde bs player kullanırım quicktime ı kullanmamın tek sebebi mov olan dosyayı divx yapmak ıcın allok playerın gerekli tutması yani sordugum şey quicktime ı nası calıstırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 quicktimeda olmak zorunda mı illa? media player classic açıyo .mov dosyasını codecpackte yüklerken ayarlarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 işte allok player diyor ki quicktime bu dosyayı gorecek ondan sonra ceviricem dosyanı divx e diyor. bende, quicktime calısmadıgından dolayı convert edemıyorum. fakat bi arkadaştan alıyorum sımdı total video converterı yolluyor. bakalım onla dneıcem bide [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 16:16 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Total video converter sayesinde çözdüm problemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar