Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Arkadaşlar 1 dakikalık bir vcd film im var bildiğimiz orjinal vcd fimlerdeki format ben bunu Dvd formatına çevirmek istiyorum . Hangi programla yapabilirim acaba Nero'yla yapamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 .dat dosyasını önce avi ye çevir böle bişey var http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22dat+to+dvd%22&btnG=Ara&meta= direk çeviren programlar da vardır bi de amaç nedir, görüntü daha güzel olmaz ki dvdye çevirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Sagol bir bakiyim teşekkur ederim. Ya amacı fln yok . Sinema Hocası finalde öyle istiyor. VCD'den Tek farki Dvd oldumu Menüsü olucak heralde onu istiyor başka bir nedende gelmiyor aklıma Hoca sacmaligi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar