tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bi canon, canoscan N670V scanner var ama bilgisayara nasıl tanıtacagımı bilmiyorum driver falan lazım galba yardım ederseniz sevinirim[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 CanoScan N670U http://ww2.canon-europe.com/cgi-bin/CEDD/list-systems.cgi?catid=3&productid=236 umarım işine yarar.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 cok saolda ben napcam bunlarla bilmiyorumki hic, bende toolbox zaten var dieri uninstall etmek icin driveri digeri ne peki[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 scan gearda var hatta :) ama bendeki sorun bilgsayara tanıtmak "yeni donanım ekle" den onu nası yapcam[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar