Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle istiyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efet bencede bonibon yapsın baya güleriz hakkaten euheue şimdiden gülmeye başladım ben bile muhauhah :)
Skill kasmaya benzemez bu bonibon *ne kadar karizmatik bir nick name diye düşünür.*[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
Numb bey lütfen zuzunuz. Nickiniz qadar qonuşunuz :D

eet Horrace bey yanıt alalım. :D

Deap Noth: Horrace benim efendim olur. Ama kölesini bırakıp giden ters bi efendi :D

[Bu mesaj bonibon tarafından 30 September 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim cevap verebilme hakkım varmı? :)[hline]
"But he's the sort who can't know
anyone intimately, least of all a
woman. He doesn't know what a woman
is. He wants you for a possession,
something to look at like a painting or an ivory box.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 30 September 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
horace sen hile yapıyosun. wacom mudur tablet midir nedir ondan kullanıyosun :)
evet abi adam edit :) :P
şaka bi yana bende çok heveslendim bu tablet hedesine loto oynicam bu hafta[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Mesaj tarihi:
valla ne biliyim kuşakları ayrı ayrı isteyebilirsin sadece fonu veya blending modeu filan değiştirmek isteyebilirsin diye. ööle yapıyolar diye gördüm ben de onun için. daha sağlıklı olur sanki...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Mesaj tarihi:
Horace, burda ustayiz diyenlerin iyi cizenlerin zamani yok ya da cikmiyolar, bari ben cikayim, super seyler beklemesin kimse, ama yeter artik millet canlansin biraz :)

Benim bi kac sartim var battle yapacaksak.

-Resmin boyutu mumkunse 300 x 300 u gecmesin
-PSD sini mailima atarsin ben de sana. Jpeg ini koyariz buraya, ikimizin de bi host u var.
-Fazla komplekse kacmayalim en sonunda bana patlar bisi yapmadan vermek zorunda kalirim :P

Rezil olucam biliyorum, sonucta sanat yetenegi yok bende, ama kimse cikmiyodu savasalim diye.
Buyur horace, buyukler onden baslasin :)

Suremiz 1 hafta olsun resim basina, benim bu arlaar cok isim var mesgulum baya. Soyle yapalim, sen resmi koy, 5 gun icinde cevap gelirse cevabin geldigi gunden 1 hafta sonraya kadar zamanim olsun.Eger gelmezse 2 gun icinde de resmi koymazsak, kaybetmis sayilalim. Patiik e fazla bakamasam da haber verir bana arkadaslar.

Hade bakalim, bindik bir alamete...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
Horace üzgünüm pek bu konuda bişeyler yapmak için zaman bulamadım. Şimdi tekrar baktımda bencede boyut biraz büyük gibi, biraz küçültsek iyi olur. Bende ona göre birşeyler yapmaya başlarım.[hline]5
  • Yeni Oluştur...