Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle istiyorum!

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

efet bencede bonibon yapsın baya güleriz hakkaten euheue şimdiden gülmeye başladım ben bile muhauhah :)
Skill kasmaya benzemez bu bonibon *ne kadar karizmatik bir nick name diye düşünür.*[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 30 September 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
horace sen hile yapıyosun. wacom mudur tablet midir nedir ondan kullanıyosun :)
evet abi adam edit :) :P
şaka bi yana bende çok heveslendim bu tablet hedesine loto oynicam bu hafta[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

Horace, burda ustayiz diyenlerin iyi cizenlerin zamani yok ya da cikmiyolar, bari ben cikayim, super seyler beklemesin kimse, ama yeter artik millet canlansin biraz :)

Benim bi kac sartim var battle yapacaksak.

-Resmin boyutu mumkunse 300 x 300 u gecmesin
-PSD sini mailima atarsin ben de sana. Jpeg ini koyariz buraya, ikimizin de bi host u var.
-Fazla komplekse kacmayalim en sonunda bana patlar bisi yapmadan vermek zorunda kalirim :P

Rezil olucam biliyorum, sonucta sanat yetenegi yok bende, ama kimse cikmiyodu savasalim diye.
Buyur horace, buyukler onden baslasin :)

Suremiz 1 hafta olsun resim basina, benim bu arlaar cok isim var mesgulum baya. Soyle yapalim, sen resmi koy, 5 gun icinde cevap gelirse cevabin geldigi gunden 1 hafta sonraya kadar zamanim olsun.Eger gelmezse 2 gun icinde de resmi koymazsak, kaybetmis sayilalim. Patiik e fazla bakamasam da haber verir bana arkadaslar.

Hade bakalim, bindik bir alamete...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...