horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Benne battle yapmak istiyen pmlesin burda kalabalık olmasın. Salı günü başlarız.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 senle Oky yapsın ben de izleyeyim birşeyler kapayım :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Harbi kimseden teklif gelmedi. Yav yok mu karşıma çıkacak!! :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Ben yaparım. Yerine göre trip de atarım. Sinek 2 ile açıyorum horrace bey devam ediniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 horace sen hile yapıyosun. wacom mudur tablet midir nedir ondan kullanıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 efet bencede bonibon yapsın baya güleriz hakkaten euheue şimdiden gülmeye başladım ben bile muhauhah :) Skill kasmaya benzemez bu bonibon *ne kadar karizmatik bir nick name diye düşünür.*[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Numb bey lütfen zuzunuz. Nickiniz qadar qonuşunuz :D eet Horrace bey yanıt alalım. :D Deap Noth: Horrace benim efendim olur. Ama kölesini bırakıp giden ters bi efendi :D [Bu mesaj bonibon tarafından 30 September 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Buyrun tablet yok şimdilik ortalıkta.. İlk kim cevap vericekse ona upload ediyim psd sini...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 benim cevap verebilme hakkım varmı? :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: Zed, 30 September 2003 15:51 tarihinde demiş ki: horace sen hile yapıyosun. wacom mudur tablet midir nedir ondan kullanıyosun :) evet abi adam edit :) :P şaka bi yana bende çok heveslendim bu tablet hedesine loto oynicam bu hafta[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Okyden cevap gelmezse bugün öle yaparız numbcım.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ben bişey anlıyamadım, bu senin grafikmi? yada nedir yani? :) ve bu ölçüdemi çalışıcaz?[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Hm benim grafik mümkünse bu ölçüde çalışalım. Değişim konusunda bi sınırlama getirmek istemiyorum ama. Uygun mu? Uygunsa 1.2MB lık psdyi mailliyim sana...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Gerek varmı? Yani psd mi yollaşcaz? ve biraz küçültsek şu boyutu hani?[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 valla ne biliyim kuşakları ayrı ayrı isteyebilirsin sadece fonu veya blending modeu filan değiştirmek isteyebilirsin diye. ööle yapıyolar diye gördüm ben de onun için. daha sağlıklı olur sanki...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 oohoooo... biz battle yapcaz da...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 millet sadece konusuyo ona sinir oluyorum kimse biseye katilim gostermiyo ben bile su ps cahili halimle tenise katildim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hehe zorla mı kardeşim :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Gerçi oky demişti bi süre bişilerle meşgul olcaanı..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bnm lafim oky'e diil bu arada genel yanlis anlasilmasin[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Horace, burda ustayiz diyenlerin iyi cizenlerin zamani yok ya da cikmiyolar, bari ben cikayim, super seyler beklemesin kimse, ama yeter artik millet canlansin biraz :) Benim bi kac sartim var battle yapacaksak. -Resmin boyutu mumkunse 300 x 300 u gecmesin -PSD sini mailima atarsin ben de sana. Jpeg ini koyariz buraya, ikimizin de bi host u var. -Fazla komplekse kacmayalim en sonunda bana patlar bisi yapmadan vermek zorunda kalirim :P Rezil olucam biliyorum, sonucta sanat yetenegi yok bende, ama kimse cikmiyodu savasalim diye. Buyur horace, buyukler onden baslasin :) Suremiz 1 hafta olsun resim basina, benim bu arlaar cok isim var mesgulum baya. Soyle yapalim, sen resmi koy, 5 gun icinde cevap gelirse cevabin geldigi gunden 1 hafta sonraya kadar zamanim olsun.Eger gelmezse 2 gun icinde de resmi koymazsak, kaybetmis sayilalim. Patiik e fazla bakamasam da haber verir bana arkadaslar. Hade bakalim, bindik bir alamete...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yapmayalım öyle. 24 saat veya 36 saat yeterlidir diye düşünüyorum. bakalım bi oky ne dicek.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paticik e surekli bakabilsem tamam derim de, zaman yok iste O zaman sizlanmayin battle yok diye ya geldim amator turunun son ornegi olarak horace ye meydan okudum hala bahane buluyonuz :P[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Horace üzgünüm pek bu konuda bişeyler yapmak için zaman bulamadım. Şimdi tekrar baktımda bencede boyut biraz büyük gibi, biraz küçültsek iyi olur. Bende ona göre birşeyler yapmaya başlarım.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bundan sonra zaman bulabilecek misin peki?[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar