Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık LvL70 Horde Mage / Lvl 60 Horde Priest

S_burti

Öne çıkan mesajlar

ses
üye § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 03:54 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

guildde tier 5'li adam varmı hiç merak ettim...Aradım ama bulamadım yani o açıdan

--------------------------------------------------------------------------------

Averru ve Prettypink nickli charlari incele hadi onuda gectim, www.prettymaids.eu yu incele

once incele sonra artislik sorular sor
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube
üye § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:55 [ özel msj ]

haha bin ytl mi asdfasdgfsdgf

ben o kadar ünlü bi magedim sattım charımı 300 e kurtuldum sevindim.
hoş millet çok ucuza gitti ismi vardı diyo kafamı yiyo ama ben mutluyum.

1k spell dmga yakın bişeydi benimki.

videom bile vardı
ühü :P

istersen ustune para verirsin dostum char da senin parada senin kimse seni sorgulayamaz,kimse benide sorgulayamaz.Dalga geçilsin diye açılmıs bir topik değil artık bu tur mesajlara daha sert cevaplar vericem.
Sosyal ağlarda paylaş

evet anlatayım abi.oncelikle ben sattıgımı soylemıcem guilde.guild full yabancı zaten tek Türk benim.kimseyle aman aman bir muhabbetim yok.Daha oncedende soylemistim bir postumda oyunda arkadasım kalmadıgı ıcın kendimi end game ins. lara yani boss kesmeye adamıstım..o yuzden girdim zaten bu guildede.herkesle selam sabahım var ama asırıya kacan bir samimiyetim yok.bi priest arkadasım var bazen yardım ediyor grind yapıyoruz bide haliyle gm var oda zaten mage oldugu için kişisel ilgileniyor mecburen muhabbet var :)

2. olarak guild içinde cogu kişi karazhan dan nerdeyse full giyindi ama ben guilde karazhan raidleri bitmeye yakın girdigimden aman aman item alamadım.cokta onemli değil tailor kastım onun setlerini diktim 1 parcam kaldı eksik olan adş meslek cok para yiyormus ayarlayamamıstım para durumunu ama su anda halihazirda oldugu icin hala kasıyorum ve seti tamamlıyacam.Karazhandan tek ihtiyacım olan hakkaten kotu olan sword um.yani Natherizm Mindblade.dkp olarak mageler icinde 3. yum ama benden baska kimsenin bu sworda ihtiyacı yok.kismet olurda bi karazhan raidini yakalayabilsem girip alacamda işte iş guc olunca yetisemiyorum bu aralar.
eksik kalan varsa sor abicim anlatırım

yazmayı unutmusum tailor cok para yiyorda ben cepten yemeye kıyamadıgım ıcın direk malları satıp para yapmıyorum.yoksa bankada halihazırda en az 3000 goldluk satısa konduktan 1 saat icinde tuketilebilecek malzeme var.Türk mantıgı işte yastık altı yaptım diyim :)

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:15 tarihinde, Samah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Basta bir saldırdık 1000ytlyede gercekten 1000ytl cok yani ustunde t4lerin falan olsa ve bu guild yine olsa hadi eyw diyecemde gercekten cok bu para gerci druidimin migrate acik olsa degisirim senle ama druid istemiyorsun zaten sanirsam

bu arada mesajlari c/p yaptiktan sonra select all yapip soldaki paragraf gibi bir buton var ona basta quote yapsin abi c/p yapinca hos durmuyor:P

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:22 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1000 YTL. isticem veren arkadas cıkarsa al kardeş hayırlı olsun diyeceğim.ama pazarlık etmek isteyen baska onerisi olan biri cıkarsada yıne konusurum anlasmaya calısırım.sonucta bazı über imba magelerini 200 300 milyona satanlar beni ilgilendirmiyor.ben burda full reputationlu,keyleri,ivir zivir lazım olabilecek herseyi dahil bir char satıyorum.atıdır eseğidir herseyi var.alan kimse farm yapmak zorunda kalmıcak.ha bulurum benim charim gibi bir char kabul edilirse takas ederim sorun değil.benim derdim para değil ama kimseyede ucuza vermem emeğimi.gercek hayatta nasılsa buda bir ticaret olayı,1000 deil 600 YTL ye belki yine veririm gelen kişiye göre ama boyel onyargılı yaklasmakla kimse birsey kazanmaz.Ki ben zaten halen oynuyorum oyunu burda boyle abuk subuk yazı yazanların 1 sene sonra gorecegı bossları ben 2 ay ıcınde ındırmıs olucam.amacım zaten lootu alım charı satayım değil.amacım end game yapmaktı onu yapmaya dewam ederim.hic usenmem gider 0 ally charda kasarım zaten adam gibi bir teklif gelmezse.
İsteyen lvl 1 charını da 100000000 yada koyabıldıgın kadar sıfır ver baska seylere satabilir.alakam olmaz.isteyen varsa anlasmaya calısmaya hazırım yani
Sosyal ağlarda paylaş

bende de buna benzer bi mage vardı spell damage ı da daha fazlaydı (arcane diilken) %60 lık mountu ve 2k kadar parası vardı ayrıca karazhan temizliyoduk ama bana hiç drop dusmuyodu. ve o char 300 ytl ye gitti. bununda benim mage den cok da bi farkı yok. sadece daha çok mor itemı var. sen bunu paticik sınırları içinde asla 1k ytl ye satamazsın benden soylemesi ama kolay gelsin sana iyi satışlar
Sosyal ağlarda paylaş

sen manava gidip ben bu elmanın kilosunu 50 liraya sattım muhahah,yada sen bunu 100 liraya satamazsın huhaha deyin bakalım nasıl cevap alıyorsunuz.
ben kimseye bi fiyat sormadim kimseninde gorusunu ogrenmek istemiyorum.

istesem soyle soyle birseyim var ne kadar eder diye topic acilirdi.ama acılan topic kesin cizgileri olan fiyatı halen 1000 ytl yazan bir topic.
yok su kadara satamazsın yok ben bu kadara sattım kısmı gereksiz ve dalga gecer nitelikte.daha oncedende soyledigim gibi sert cevap vericem bu tur yazılanlara.bu bir forum olabilir ama bulundugumuz kısım pazar alanı..
ha pazarlık yapacaksanız tartısırım ama bana kendı fikirlerinizi soylemenize ihtiyacım yok teşekkür ederim.

Bu arada saolsun bir kaç arkadas öm ile ulastılar gorustuk anlasamadık.yani dediğim gibi işine gelen zaten ulasıyor konusuyor gereksiz kalabalık yapmıyor.yapanlara duyurulur o bakımdan
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin manava gidip biz bunu 50 sattik zuhhahah dedigi yok. adamlar kendilerinden ornek veriyor ki char piyasasini ogren diye. lakin sen inatla lafi tersinden anlayip sana saldirildigini dusunuyorsun. armoryden her itemini, repini inceledim. 300 ytl anca edecek bir char. ha inatla mantiksiz bir sekilde ben 1k ytl istiyorum dersen gelecek elestirileri goze almis oluyorsun. boyle elestirileri kaldiramiyorsan foruma mesaj atmaman en sagliklisi olur (elestirenleri susturma gibi bir hakkin oldugunu dusunuyorsan o da olabilir)

mesela bunlari yazdim dolayisiyla senden gelebilecek bir cevabi kabul etmis bulunuyorum. simdi sana "ben seni elestiririm ama sen buraya bu mesaja cevap verme" gibi bir hakkim var mi? o yuzden bu topic i buraya acarken bunlari goze almis oluyorsun zaten.

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:07 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

uzatmayacagım artık bu son mesajım bu post a yada topic e herneyse.
burasi forumun pazar alanı kısmı 2. kez soyluyorum kimseye yorumunu sormuyorum bu benım bıctıgım fiyat(aslında benım aklımda 800 ytl vardı ama burak arkadasım 1000 yazmıs sorun değil) isteyen gelir almak istiyorum der satarım istemiyorsan yada alamayacaksan bu kadar etmez diyemezsin.cunku zaten sana yada kimseye sormuyorum ne kadar edecegini.
nasılki bir eve 100000 ytl ödüyorsun ama birisi gelip o kadar etmez diyor aynı sey.senın ıcın onemi vardır vermissindir parasını almıssındır.burdaki konuda aynı.300 ytl ye satacagıma altınları 500 dolara satarım derdım para olsa kar ederim.
2. olarak hersey itemdada bitmiyor ama uzatmayacagım artık kimseyi karsıma alma niyetım yoktu cıgrından cıktı..
mumkunse mod lardan konuyu sılmesini istiyorum..
zaten illa satıcam diyede bişey yok migrate sorunu olmasa dun trade edecektim bir charla malesef olmadı.ama anlamadınız,anlamamakta ısrar ediyorsunuz yapabilecegim bişey yok.
hepinize iyi eglenceler.birde işallah gercek hayattada bu kadar eleştirisel yaklaşıyorsunuzdur herşeye.

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 02:49 tarihinde, Samah tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu paticik tipleme dolmuş haberim yok. Kusura bakma samah konuyu burda açtiğim için. Eskiden buradaki insanlar yorum yapmayı ve konuşmayı bilirdi.Araya baya bi abuk tip karışmış: Bakınız: "kaç yaşındasın birader sen".

Evet çok araştırmadan 2 sene once en son sattığım char gibi düşünüp satmıştım. Ayrıca benzeri charlarda powerlevelling sitelerinde bu fiyattan gidiyo diye turkiye piyasasına bakmamıştım. Adam gibi yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Bikbik olsun die konuşan arkadaşlara da en kısa sürede büyüme ve akıllanma temennisiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...