kturumtay Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eheh oyunu cıkarcam cok acık yazdım harika oldu oynıyanlar sıkıyolar benı bıdaha pls falan neyse fiyatını 15 milyon dıye dusunuyom ama para yok cıkarcak :P ama harika oldu
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hayirli olsun[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Hmmm... Kelimelerin anlamlı hale gelmesini beklemedim. Kelime topluluğundan cümle klasına atlayamamış yazdıkların. Noktalama kullan lütfen. Anladıklarım; Oynatıcısın, oyuncularından sıkıldın, yeni oyun oynatmak istiyorsun. 15 milyon ne peki? Kime, niye vereceksin de paran yok. Bedava oyun oynanmaz mı? Neyse açıklık getirirsen sevinirim...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Bence arkadaş oyun icad etmiş piyasaya sürücek ama parası yokmuş.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ne oyunu.biraz anlat nası bişi[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!!
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Önemli bişi yok Sadece 99 Chapter lık bir oyun yazmış ama kimse oynanamış Böle kendinden geçmiş elinde kaldı diye Ama 15 milyona gerçekten bir anlam bulamıyorum[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Öne çıkan mesajlar