tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben yeni bi comp aldım icinden cıkan ve win xp cd si dieadlandırılan cdler sarı renkte ve uzerinde koccaman recovery cd-rom yazıo ben eski kafalı win 98 kullanıcısı olarak bu cdlerin nasıl xp cd olarak kullanılacaanı cozemedim cozenler beri gelirse sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 cd nin içinde i386 klasörü olması lazım. windowstan yüklemek için o klasörün içindeki winnt32.exe yi dostan yüklemek için winnt.exe yi çalıştırman gerek.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 cd sadece recovery icin yapılmıs cd nin icin de tek dosya var o da "pqer" die bisey onun icinde de ne .zip uzantıı dosya var nede klasor var exe olarak recovery, reboot ve pq la baslayan bi kac tane daha dosya var balangıc disketinin cd versionuna benzio ama i386 die bi klasor yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 pqer=power quest easy restore http://www.powerquest.com/easyrestore[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 sana da zahmet oluo da bu siteden ne gibi bi yardım alabilirim technical supporta mı danısayım mana da mı gonderdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 PowerQuest Recovery Environment (PQRE). PQRE is required to restore a system partition or restore when the drive is not bootable. http://www.powerquest.com/downloads/eval-soho.cfm cdyi kim sana verdiyse ondan hesap sor.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eywallah halledecez bakalım yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar