kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 avantajın varsa avantajın var, sakız gibi lan. http://www.youtube.com/watch?v=2vQfhsOSUUI [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 00:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 süper şarkı. hayatta unutmam avantaj filan kim bulduysa ellerinden öperim. yanlız hangi banka ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hsbc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bi gun cevahirde garip garip dans eden adamlar vardı. donup arkadasıma iice sapıttılar napıolar alısveris merkezinin ortasında demistim. meger bu reklam icinmis sonra byaa gulmustum kendime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yolda yürürken birden saçma sapan danslar ediceksin böyle, insanların garip bakışları altında sopa yeme tehlikesi de var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ortalarına doğru kasapmı manavmı, hafif köylü gibi bi adam ağzı açık bir bakış atıyo en çok ona gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: bi gun cevahirde garip garip dans eden adamlar vardı. donup arkadasıma iice sapıttılar napıolar alısveris merkezinin ortasında demistim. meger bu reklam icinmis sonra byaa gulmustum kendime =) Zuhzuhzzhh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar