kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 avantajın varsa avantajın var, sakız gibi lan. http://www.youtube.com/watch?v=2vQfhsOSUUI [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 00:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 süper şarkı. hayatta unutmam avantaj filan kim bulduysa ellerinden öperim. yanlız hangi banka ? :D
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bi gun cevahirde garip garip dans eden adamlar vardı. donup arkadasıma iice sapıttılar napıolar alısveris merkezinin ortasında demistim. meger bu reklam icinmis sonra byaa gulmustum kendime =)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yolda yürürken birden saçma sapan danslar ediceksin böyle, insanların garip bakışları altında sopa yeme tehlikesi de var tabii.
skyly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ortalarına doğru kasapmı manavmı, hafif köylü gibi bi adam ağzı açık bir bakış atıyo en çok ona gülüyorum
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 said: bi gun cevahirde garip garip dans eden adamlar vardı. donup arkadasıma iice sapıttılar napıolar alısveris merkezinin ortasında demistim. meger bu reklam icinmis sonra byaa gulmustum kendime =) Zuhzuhzzhh :)
Öne çıkan mesajlar