Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıradanlık üzerine bir yazım


fede

Öne çıkan mesajlar

uzun zaman önce yazmıştım. koymak istedim birden...

------------


Kız arkadaşımdan ayrıldım. Çok üzgünüm.... yalan şu an sadece kendimi kandırıyorum. Onunla vakit geçirmekten hoşlanıyordum bu bir gerçek ama şu var ki beni çok zorluyordu. Her gün farklı bir şey yapmak isteyen bir insan beni çok yordu.
İlk gün : içimde ayrıldığım için en ufak bir üzüntü yok. Onu hatılamıyorum bile. 4 saat kitap okudum. Foruma girdim. Bunun dışında başka hiç birşey yapmadım.
İkinci gün: İlk günden farklı olarak sadece nefes aldığım havadaki CO2 miktarı biraz farklıydı galiba.
Üçüncü gün : Ya ben içmeden sarhoş oluyorum. Ya da CO2 miktarı çok hızlı artıyo.

Rüyamda kız arkadaşımı görüyorum. Bora Bora adalarındayız. Beyaz kumlarım üzerindeyiz. Masmavi deniz var karşımızda. O kadar güzel ki. Sonra birden Paris'e ışınlanıyoruz. Eiffel Kulesinin karşısında Tiramisu yiyoruz. Sonra birden duruyorum. Bağırmaya başlıyorum ona beni niye buraya getirdiğini soruyorum. Bana küstahça " Ee değişiklik oldu işte ne güzel" diyor. Tiramisuyu fırlatıyorum suratına ve ağız dolusu küfrediyorum. Ben değişiklik istemiyorum. Kitap okuyup foruma girmek belki de biraz ders çalışmak istiyorum. Ama asıl önemli olan bunları her gün yapmak istiyorum.

Sonra birden kendimi kitap okurken buluyorum. "Ferrasini Satan Bilge". Atıyorum kitabı elimden : Bilgeymiş...
Bilge olmak isteyen kim ha. Bişeyleri bilince bişey mi oluyo. Kime hava atıyoruz diyorum kendime. Sonra hiç bişey yapmadan duruyorum.

Birden uyanıyorum. yatağın içinde kesif bi ter kokusu var. Bu gece rüyamda kendimi bulduğumu uyandıktan ancak 15 dk sonra anlayabiliyorum. Çok zor bi gece olduğu aklıma geliyor sonra. Elime bi kitap alıyorum. Sonsuza kadar onu okuyorum. Değişik bişey yapmaya gerek yok. Sıradan bi hayat içinde hayatın bana verdiği görevleri yaparak hayatımı geçiriyorum. Sıradanlığın verdiği müthiş hazzı farrketmek bana herşeyden daha önemli geliyor.... Bunları yazarken sıradan bişey yapmadığımı farketmek, sıradanlığın büyüsünü bozmak ise bana, daha değişik bi duygu veriyor ama onu daha anlayamıyorum.........
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erkek bir kızı neden sevmek istiyor ihtiyacı olduğu içinmi,yada o anda hoşlandığı için bu çok bencilce bence daha farklı yollardan denenmediği için bu kadar çok aşk acıları yaşanıyor.
sen şimdi sakın da yanlış anlamada kızların tarafını tuttuğum filan da yok ama bu genelde böle neden çok bencilce herşey yani işine gelirse böle mi sevicem...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...