Evr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bugün gazetede görüp üye oldum yorumlarını falandao kudum başka sitelerde direk spam yapmıyan kaliteli reklamlar yolluyomuş herkes gayet memnun üye olmak isterseniz sizde deneyin www.superteklif.com ciddi olarak kullanmayı düşünüyorsanız davette gönderebilirim :) [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:55 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 süperteklif diye arattım u-ü i-ı versiyonlu bulamadı daha nası bi arama yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 http://www.superteklif.com edit: hmm sadece url tag i ile link olmuyormus. http:// ekleyince oldu. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 20:40 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Güzelmiş... Üye oldum cidi şekilde kullanmak isteyene davet gönderebilirim... [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 21:25 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 isteyenler benim linkim üstünden üye olabilir http://www.superteklif.com/redirect.aspx?rid=vy1xm1gA3Hk_____eql____ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 saadet zinciri'nin farklı bir versiyonu inanamıyorum ben böyle şeylere para kazanmak bu kadar kolay olsaydı herkes burda kasardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 kolay değilki zaten tek başına üye olup para kazanmayı beklersen aylar sürer ama websiten çevren ve reklamını yaparsan kazanman mümkün daha önce yabancı bu tarz sitelerden az miktarlardada olsa para kazandım ama maalesef hep paypala yatırıldıgı için çarçur oldu paralar orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 valla zaten işkence ya orası adama bunu anlatmak dert, halka açık ortama verince de reklam damgası yiyorsun adam inadına senin referansın olarak üye olmuyor siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aslında patide bir kişi başlatacak ondan sonra bir kişi ondan üye olacak. Bu üye olan'ın referalinden başkası üye olacak falan böyle böyle gidecek. Sonra en üstteki para babası olacak :) Hep yok bu zincirler kazandırmaz etmez diyoruz da geçen gün babamın eski bir çocukluk arkadaşıyla tanıştım. Bu sayede her ay emekli maaşı kadar para kazandığını duydum. Ha şirket bu olmayabilir ama bazen cidden kazanılabilindiğini de unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gördüm ve üye oldum. bakalım nasılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar