Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Şimdi ben yeni aldım oyunumu düşündüm taşındım ne olurum die?? Baktım dövüş felan bana göre değil hiç kırdıramam kolumu bacağımı millete, bide gaz oldum mühendislik yapcam die oldum artizan. Ehem şimdi bi artizan olarak ne yapmalı neleri seçmeli, nasıl para kazanmalı, kime yanaşmalı, kimden yardım almalı, ıvır zıvırı neren bulmalı(Acemiyim demişmiydim). Sonra hangi server da oynamalı, oyunda oynayan türk oyuncuları nerden bulmalı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eclipse. /tell enako . 2 artisan yetistiriyorum sana da yetisirim heralde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eclipse /tell revhas imperial olup 30 un üzerindeki türk guild arkadaşlarınla birlikte oynamak istiyosan tabi :)[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Turkish Republic - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar