Disappear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bugun gittim. tek kelime, gitmeyin. dusuk butceli yapalim sarsici yapalim requiem for a dream, donnie darko gibi falan gibi denemisler heralde ama olmamis, 109 dakikayi darala darala izledim ve sonunda ee? diye ciktim kesinlikle imdb puanina kanmayin derim, renkler zevkler falanda degil, rezalet. 12 ytl ve 109 dakikami geri istiyorum ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bnm bi arkadşaım seçti de gittik gerçi o arkadaşım daha önceden mimlidir,4 tane rezalet filme götürmüştü bu en 5. ve en rezaleti oldu,resmen hayatımın 2 saati boşa gitmiş gibi bişi gitmeyin,gidenleri uyarın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kim oynuyor abi filme bari onları yazsaydınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 eralp şimdi yazsak,oynayan kişileri beğenenler sırf beğendikleri kişi oynuyo diye giderler falan yazık yani hiç bi bilgi vermeye gerek yok yeterki gitme=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 peki güvenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Filmini izlemedim bi' yorum yapamayacağım ama eğer İstanbul'daysanız mutlaka oyununa gitmeniz lazım mu sene dot oyuncuları oynuyor Böcek'i. Oda tiyatrosu tadında küçük bir sahnede olan oyun seyircilerin ortasında oynanıyor, seyirciler sahnenin iki yanında yani "o" harfi sahne olsun | seyirciler olsun şöyle; |o|. Niye açıkladıysam, herneyse. Oyun gerçekten güzel. [spo]Bıçaklanma sahnesi baya güzel[/spo] Bu da oyunun tanıtım videosu; http://www.youtube.com/watch?v=W0DATwP-HnA [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 01:24 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ashley Judd,Michael Shannon oynuyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar