Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman..


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

"Zaman "dedi Elenan. "Çabuk geçiyor öyle değil mi... "

Hayat akıp geçiyordu dere gibi.. Saniyeler dakikalar aylar yıllar derken bakmışsın bir hayat geçmiş bir sürü insan geçmiş etrafından anılar geçmiş kalbinden bakmışsın ... bakmışsın kocaman bir yaşam - üstelik te senin yaşamın - geçmiş gözlerinin önünden. Bir film izler gibi bitmiş yıllar.Yıllar da değil , onyıllar.

Yürümeye devam etti. Yolu uzundu Ufak bir patikada yürüyordu.Duyduğu tek sesler kuşların cıvıltıları ve düşüncelerinin hiç bitmeyen yankılarıydı. Gökyüzüne baktı bir an durup..

Gökyüzü heryerde aynı. Aydınlık ya da Karanlık gökyüzü hep aynı
diye mırıldandı dururken. Bulutları inceledi , hepsi farklı şekildi ancak hepsi aynı gökyüzünün birer parçasıydı.Bir adım attı.Duraksadı ve bir adım daha attı.Gökyüzüne bakarak yürümeye devam etti.

Düşünceler tekrar yankılanmaya başladı beyninin içinde .. İnsanlar da gökyüzü gibi değil miydi? Hayalgücü gökyüzü gibi sonsuz. Ve insanlar da her bulut gibi farklı farklı da olsa hepsi aynıydı. Düşüncelerini kuşları dinleyerek bastırmaya çalıştı.Şu an bu tip konuları düşünmek için elverişli bir an değildi.Kafasının karışık olmasını engelleyebilirdi belki bu düşünceler ancak o engelliyordu. - Elbette neden olduğunu bilmiyordu bu otomatik bir hareketti . Belki biraz yorulmuştu-

Yürüdü..Gözün göremeyeceği kadar uzağa gidene kadar izledim onu.. Sabret dedim içimden..Dinleneceksin ve göreceksin bu kadar yorulmaman gerektiğini...

- Bu yazı silmarwen'e yazıldı.. -

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 23:50 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...