Moorath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 High Warlord ve Conqueror rankleri olan, epic gearlı, 1800 civarı gold, bank charında bir dolu item, 2000 arena puanı, yaklaşık 50-60 bin honor, Nihilum guildinin bulunduğu pvp serverdeki orc hunterımı satıyorum. Bütün pvp mountları, epic flying mount, bütün heroic keyler, neredeyse bütün TBC factionlarıyla exalted reputation, 375 mining ve gnomish engineering, rare recipeler, epic gemler, Serpentshrine Cavern ve Tempest Keep raid instance keyleri, vesaire vesaire... Aynı serverde ayrıca level 60 tauren druid var ve Terenas pve serverinde lvl 68 night elf hunter. Bunların hepsi aynı account içinde. Armory profile: http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Moorath Bu char kaçmaz. Teklifleriniz için e-mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Sendemi satıyorsun moon ki hatırlamazsın beni ( skeleton ) ..( Hayırlı satışlar... karakter gerçekten iyi bir hunterdır. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 23:27 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Hayal meyal hatırlar gibi oluyorum ama :) . UD rogue ve TmT guildindemiydin? Bu arada yazmayı unutmuşum, STV fishing tournament kazanılınca alınan rare fishing pole ve rare fishing pole enchantı, fishing hat te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 UA daydım Gsl (arkadasların aldırmıstı ) sonra Destiny :) ama paraya ihtiyacın yoksa satma yaz havasına bence uzun zamandır duran karakterlerden ilerde cok farklı hero konularında olucak :) almayın bu karakteri zaten peşmerge gibi sakalı ve tipi vardı göre -20 resistle baslıyor :D [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 11:50 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moorath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Oyunu bırakıyorum o yüzden satıcam. Account biran önce satılsın diye fiyatı 400 ytl ye düşürdüm, bu fiyata bu char kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar