Deadly_angeI Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu Doğru Yeremi Açtım Bilmiyorum Yanlışlık Varsa Özür Dilerim.. Bu Sıralar Nwn SOU Oynamaya Başladım Bu Ek Paketi İlk Oynayışım.Eğer Oynayan Varsa Bir Sorum Olacak.. İlk Görevlerde Deekın Diye Kobalt Var ve Ejderhanın Tekinden Kurtulmak İçin Benden Yardım İstiyor Kabul Ediyorum.. Ejderhayı Öldürüyorum..Üzerinden Ispatlamak İçin Kafatasını Alıyorum Ama Deekın Olduğu Eve Gittiğim Zaman Ortalıklarda Yok Ara Ara Sonuç Aynı Oynayan Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum..
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bunun yeri bilgisayar oyunları, burası değil.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 http://gamebanshee.com/neverwinternights/souwalkthrough.php
Deadly_angeI Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Kusura Bakmayın Arkadaşlar Yanlış Yere Açtığım İçin İngilizcem O Kadarda İyi Değil Çözümlerine Baktım Ama Ordada Detalı Anlatılmamış.. Bilgisi Olan Varsa..
Öne çıkan mesajlar