Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Beşiktaşlılık zon 3 senedir Antifb'lilik olarak geçiyor zaten. Demirören sağolsun. Bir zamanların tek başarısı GS'yi yenmek olan FB'ye döndürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 içinizdeki beşiktaş korkusunu ne zaman atacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 :) komiksin gel de pazar maçı izle sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Titriyorum şu anda mesela sen mesaj atınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hepinizi eleştircem, kanat atağı sıfır, defansta sarkık oynamak saçmalık, orta sahada savaşan adam yok, forvet çakılı, pivot forvet lazım bu takıma falan sayarım ben maçı bırakırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abso bjk yönetim kadrosuna gir, hatta bizi diskoya götür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar