Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlamdığım Konu Şu

Hairband

Öne çıkan mesajlar

Ya simdi Ben alacam geliyo benım daoc box
REg code fln halletcem us kay da oynarım kesin
Ya simdi ben champion actım diyelim archer olabilirmiyim
Yani archer skillide olabilirmi???
Lurikeen Hani quickness cok ya ondan sordum "PEPELEK" de okudum baya iyi okcu olur diyorda Champion Yapacam Lurikeenimi :)) ufacık olacak millete ok sıkacam kesecem :)))[hline]Firehouse I live my life for you
Sosyal ağlarda paylaş

uo gibi deel skill olayi okçuluk yapmak istiyosan ranger olman gerekli ilerde aldiin crit.shotlarla çok yüksek dmg ler verebiliyosun ve tam luri bu işe uygun.. he dioson ben ozaman champ a dewam ediim luri champ con str açişindan çok düşük olduu için ilerde başini ağritir okadar ii değil yani daha güçsüz vurur bi celt championdan. elf champion da yapabilirsin ama hiç yapma daha ii ;P[hline]Elajt Infiltrator Alb/exc
Sosyal ağlarda paylaş

Neden champ kötümü?

Abi mesela level atladım En fazla kac Yapabılırsın str yi Yani Belli Bir Takılma Yeri yok dimi??
Yani Mesela Bazı oyunlarda MAge sen STR maksimum 100 oluyo felangibisinden ole oluyomu?
oleyse Ozaman Firbolg olurum oda iyi demi??[hline]Firehouse I live my life for you
Sosyal ağlarda paylaş

lvl aldığın zaman class ile ilgili aktif stat'ların belli oranda artar..
Diğerleri artmaz.. mesela bi hero'nun charisma ile işi yok o nedenle lvl aldığı zaman charisma'sı artmaz ama str con dex gibi statları artar..

Her class'ın train edebileceği skill'ler belli yani champ olayım ok atayım diyemezsin..
siteyi güzelce oku istersen bilgiler gayet açık ve net.. oyun gelmeden de, oyunu oynamadan da birtakım şeyleri anlayamazsın, o nedenle şimdilik sadece oku, kafandaki pekçok sorunun cevabını oyuna girer girmez alırsın, alamazsan o zaman sor cevaplarız..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L9
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Bu adresi de iyice incele her class'ın alabileceği skiller, bu skiller ile nelerin geldiği, hangi statların arttığı vs. gibi şeyleri buradan görebilirsin..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden [R.I.P]
RnZ lvl50 Skald RR4L9
Ezz lvl42 Runemaster
Excalibur | Midgard / EU

Sosyal ağlarda paylaş

BEKLE KAY ALBION Yeni bi Newbie gelio abi warya Ben 2 ay icinde kesin lvl 50 olurum warya ya belki olamam Sınavlara yüklencem :) Of OF İŞte ya işte holeyyyyytttttt Abi hemen alırsınız demi beni guilde birazda acıklama yaparsınız :)

Bide Albiondaki En baba Adam kim Player deil skill olarak

DAOC BOX GELMEDIIIII 2 gündürrrrr öf bekleyemıyecem[hline]Firehouse I live my life for you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...