delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eski bir laptopum var ram alicam acaba bu ramlar arasindaki farki veya hangisinin benim laptopuma uygun olacagini anlayabilmemi saglicak bir yol bilen var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Anakart 133 destekliyorsa hepsi uygundur. Desteklediği en yüksek hızı al. İki ram filan takılıyorsa ve takacaksan ikisi de aynı hızda olmalı, yoksa alt hızda çalışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 o ramlerden bulabilir misin piyasada merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 buldum ramlerden cevaplar icinde cok sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar