Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 laktik asit fermantasyonuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hey there captain, uykunuz yok galiba millet dfsd evet sabahladım birazdan spora gidicem hayır deliyle bir münasebetim olmadı sdf edit: ben de "ayran nasıl uyku getirir" anlıyorum yarım saattir, laorx cevabını vermiş :p [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 07:45 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Dün gece saat 5 gibi zil zurna sarhoş eve gelip yattım uyudum bir kaç saat, sarhoş olarak tekrar uyandım, bütün gün gezdim tozdum ve bu gece hiç uyuyamadım her şeye rağmen. Başım çatlayacak gibi korkunç bir şekilde ağrıyor, yorgunum ve uyuyamıyorum. Bugün boyunca hiç uyumayacağım, belki akşama kadar uyuyacak kıvama gelirim. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar