Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gavurca mp3

Dorn

Öne çıkan mesajlar

birazdan kabloneti bağlayacaklar sonunda bilgisayarıma ve son sürat mp3 indirmeye başlicam ben de :)

eskiden audiogalaxy'i kullanırdım sonra kapandı bişeyler oldu, ben de uzun süredir dial-up la mp3 indirmiyodum.

şimdi şööle çeşidi bol, güvenilir, hızlı bir gavurca mp3 sitesine ihtiyacım var. tavsiyeleriniz ?[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne işin var abi mp3 sitelerinde, git adam gibi KazaaLite kur, üstüne Kazoom ve benim sana söyleyeceğim bir başka programı ekle, kablonetle birleştirince süper bir kombinasyon elde etmiş olursun, uğraşmazsın tek tek.

Hayırlı olsun kablon bu arada, gözün aydın. Inmesini beklerken de foruma uğra iki geyik atalım, sinir etme insanı ;)
Sosyal ağlarda paylaş

hehe benim gibi adama da böle bi açılış yakışırdı bizim bölge çökmüş yok kablonet mablonet :o)

3 kere ekip geldi, tüm günüm gitti işlerim gecikti felan ve biraz önce açıldı nihayet. gerçi ben bugünden ümidi kesmiştim ama birden yaniverdi modemdeki cable ışıkçığı.

naaptım tabii hemmen dl denemesi :) yaklaşık 9 senedir dial-up kullanan bir insanın birden bire 25kbps dl'yi görünce hissettiklerini anlatamam ama tabii burdan ;)

şu kazaa işini de halledeyim bu arada thanx. ha bi de kablonet-icq sorunsalı bir klasik midir ? varsa çözümü araştıraym geçmiş konuları baya bi muhabbeti dönmüştü galba da girip okumamıştım tabi bir dial-up kullanıcısı olarak.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...