Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil 4 Wii Edition

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.

Resident Evil 4 Wii Edition 29 haziranda ülkemizde ve aynı anda tüm avrupa ile satışta olacak. Şu ana kadar wii'de çıkan en ucuz ve en mükemmel olarak oyun olarak kendisini gösteriyor. Türkiye'de olacak fiyatı kdv dahil 99 ytl.

Wii Edition versiyonu olarak oyuna birçok ek özellik gelmiş. Zaten her oyunda oldugu gibi resident evil'ida wiimotelarda oynamak pek bir muhteşem olur :)

İşte oyunun trailerı:
http://www.youtube.com/watch?v=dXcI6ufQfPw

Oyundan biraz özet:
SON KORKU..
Leon S. Kennedy, 6 yıl önce, Racoon City'de zombi saldırısından zor kurtuldu.

Şimdi, Başkan'ın kızını Avrupa'nın merkezindeki tekinsiz bir şehirden kurtarmalı ve daha hızlı, daha akıllı ve tüm zombilerden daha korkunç bir düşmanla yüzleşmeli.

Son korku. Hiç olmadığı kadar fazla aksiyon, tansiyon ve korku.

29 Haziranı dört gözle bekliyoruz :)

edit: typo

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 23:42 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

her wii oyunu gibi yine başarısız bir oyun olacak muhtemelen. godfather olsun ne bileyim red steel olsun wii ye çıkan hiç bir oyun güzel değil ki? bir kere grafikleri yerlerde sürünüyor bu aletin. playstation 2 ile arasındaki fark gerekten bariz bile değil yani.

neden oynar ki bir insan wii ile anlayamıyorum. oyun oynamak koltuğa yayılıp saatlerce başından kalkmamak demek bence. eline çubuğu alıp 45 dakika salladıktan sonra zaten sigara içmekten körelen ciğerler yüzünden nefes nefese kalıp terlemek yerine gider spor yaparım. spor da yapmadığıma göre neymiş wii bana gereksizmiş =P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben küçüklüğümden beri hep Nintendo hayranı olmuşumdur. Bunun nedeni eğlenceli olmasıdır. O yüzden RE4 berbat ötesi bir yapım olsa bile(ki bence iyi gidio) içim cız etmez. Mario Galaxy ile bombayı patlatacaklar bundan emin olun. Sırada MySims, olası bir Animal Crossing ve Harvest Moon gibi oyunlar var. Bu tür oyunlar Nintendo'yu Nintendo yapan şeylerdir. Bu tür oyunlardan hoşlanmayanlar zaten Wii almakla hata etmişler bence. Tabii bunun yeri burası değil ama yeni konu açıp kalabalık yaratmak istemedim.

Ben RE4ü PS2de bitirdim, her ne kadar da yeni kontrol sistem ile fark bir tat yaşanacaksa da ben bu oyunu ikinci kez satın almayı düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...