ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bir hatun olarak diyorum ki eve... Yer aldığı anime - Black Cat Karakter Adı - Eve Kısa Bilgi - Bu hatunumuz teknolojik bir deney . Hayatında ilk defa dışarı kaçabiliyor ve kendine dostlar ediniyor falan. Özelliği ise vücudunun herhangi bir tarafını herhangi bir şeye dönüştürebiliyor. (We love sweepers). Mesela saçlarını kılıçlara ellerini kalkana falan sırtındaki deriyi kanatlara vs vs..İstediği yerini istediği şeye dönüştürebiliyor. Daha iyi resimlerini bulamadım bu hatunumuzun saçları belini de geçmekte olup sapsarıdır güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 birde su black lagoon dan revye hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Full Metal Panic! Kaname Chidori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 noldu bunun sonucu ? ya da 2007 nin en guzel anime hatunu gibi birsey olarak yenilenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Zuhauahua viktor itachi harbi taş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 İlk sayfada koymuşlar snrm ama.. Faye Valentine üzerine kadın tanımam Hentai dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ghost_boo said: Bir hatun olarak diyorum ki eve... Yer aldığı anime - Black Cat Karakter Adı - Eve Kısa Bilgi - Bu hatunumuz teknolojik bir deney . Hayatında ilk defa dışarı kaçabiliyor ve kendine dostlar ediniyor falan. Özelliği ise vücudunun herhangi bir tarafını herhangi bir şeye dönüştürebiliyor. (We love sweepers). Mesela saçlarını kılıçlara ellerini kalkana falan sırtındaki deriyi kanatlara vs vs..İstediği yerini istediği şeye dönüştürebiliyor. Daha iyi resimlerini bulamadım bu hatunumuzun saçları belini de geçmekte olup sapsarıdır güzeldir. ya bu amane misa değil mi death note dan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Şimdi bir kaç aday arasında kaldım ben... Winrynin doğal bi güzelliği var ama biraz haşin. Çok ters hareketleri var. Tifanın saflığına katlanılmaz harbici. Suzumiya Haruhi desen memesi bile yok, küçücük kız lan. Faye'in apayrı bir güzelliği var ama bana ağır gelir. Zenci lazım ona. Motoko cyborg be abi. Lucy'nin sağı sollu belli değil ama vücut süper. Mmmhhhmşş Asuka'dan anca stres topu olur. Döveceksin o gacıyı. Risa demiş Dynun ama Risada ben güzellikten daha çok duruluk, berraklık gördüm. Temiz aile kızı gibi bişey. Olmaz bu Rei klon olmasa... Ah klon olmasa... Oooof rei of. Peorth 'a hiç değinmeyeceğim bile. Kafir herifler, kadın tanrıça. Ayıp. Blooddaki kız diyen arkadaşı da kınıyorum. Hakikattten kınıyorum. Amane Misa kopyası hatun yerine de Misayı tercih ederim. Mmmhhşş... ...and the winner is; LUCY! KOLUMU BACAGIMI KOPARABILIR, AMA KALBIMI ASLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Dev said: Suzumiya Haruhi desen memesi bile yok, küçücük kız lan. Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kaç yaşında abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 gösterio işte eliyle 1 yaşındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 11 olmasın abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 veya bir porsiyon istiyor da olabilr ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 1 tur atiim mi die soruoya da olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Winry'ye haşin de, git Lucy'yi seç sonra. Olllllldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aga şimdi winry böyle haşin hakkat. ama lucy öyle değil. sevmediğine haşin, öfkeli, sevdiğine el kaldırmıyor. hem winryde lucydeki vücut gibi vücut var mı? var mı? yok. TAŞ GİBİ TAŞ. ayrı konu gerçi. ama lucy evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Viktor said: Yer aldığı anime: Naruto Adı: Uchiha Itachi Kısa bilgi: legendery retard saske nin kardesi oyum viktora (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 vücuda dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Dev said: kaç yaşında abi bu Lise 1 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çok fırlama gözüküyor : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benim adayım:Yoko Ritona anime:tengen toppa gurren lagann yoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Anime Adı: Death Note Karakter Adı: Misa Amane http://img511.imageshack.us/img511/8067/misavo8.jpg Bu kadar güzel resmi yeter daha güzelini forum kaldırmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 DAMN, SHE'S HOT! SHE'S ALSO AVAILABLE ON REAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Misa bahane Kipi şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Analar doğuruyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar