Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik tercihleriniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slmlar... Arkadaşlar aranızda yeniyim ve birşey sormak istiyorum...
Acaba ne tür müziklerden hoşanıyorsunuz neler dinliyorsunuz nelerden nefret ediyorsunuz?

Bu arada türkçe dinleyen, tercih eden, belli şarkıları beğenen var mı?
Teşekkürler...[hline]There is a difference between invisibility and invincibility...
Mesaj tarihi:
Açıkcası 70ler 80 lerin rocklarından caza kadar uzananan bi yelpaze var bweğendiğim müzik tarzlarında.
nefret ettikelrimöe gelince
galatadan at beni/in haliçe tut beni gibi abuk sözlerle yazılmış yerli ve yabancı pop şarkıları

türkçe olarak
yeni türkü, mfö mpr ve ötesi severim[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Mesaj tarihi:
Şimdi Iron Maiden diye bir grup var onu çok seviyorum. Ayrıca bir de Iron Maiden diye de bir grup var onları da beyenmemek elde değil tabi. Nefret ettiklerimi sorarsan, Iron Maiden dışındaki yeni bitme müzik gruplarını sevmiyorum, nefret ediyorum. Ayrıca ne tür müzik dinliyorsun diye de sorarsın sen şimdi o zaman da sana Iron Maiden derim, bu müzik türüne bayılıyorum. İnşallah seni aydıtlatmışımdır. Bi de sana tavsiyem, sen sen ol Iron Maiden dinle... :)
Up The Irons !
Mesaj tarihi:
"Alternative Metal ve Hardcore" tarzı dinlerim genelde.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
Mesaj tarihi:
eheheh mendoza seni anlamamak elde diil:) hepiniz mendoza gibi açık olursanız memnun olurum[hline]There is a difference between invisibility and invincibility...
Mesaj tarihi:
rock
rock&metal
trash metal
heavy metal
progressive rock
punk&rock
classic[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
mendoza +1[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
teşekküllü müzik tercih ederim.
durumuna göre
progressive rock
technical metal
progressive death
progressive trance
funk
fusion jazz
acid jazz
scandinavian jazz
etnik müzikler
türk sanat müziği
gibi olabilir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Mesaj tarihi:
Ne tür müzik dinlerim? Hoş.
Değişir genelde. Değişmeyenleri yazayım en iyisi :
Metallica,Radiohead,Coldplay ve Muse. Bu dört grubun her türlü şarkısını(metallicanın son albümü maalesef hariç) dinlerim.
Ama ne "metalci"yim ne de "küsürat"cı.. bu müzik hoşuma gidiyor işte, o kadar.
Mesaj tarihi:
melodik, duzgun sozlu, ve yapiminda emek harcanmis her turlu yapit hosuma gider.

sevdigim tur budur demekden nefret ederim, ancak illa birsey tarif etmek gerekirse, '70 rocknroll ve thrash metal hosuma gider, ayni zamanda klasik muzik[hline]If we die, we all die together.
Mesaj tarihi:
Türkçe şarkı hiç dinlemem, o yüzden bu srouna cevap veremiyorum, ama yabancı olup da nefret ettiğin dersen, hip-hop türünden nefret ediyorum. Bana hiç uymuyor çünkü.
  • Yeni Oluştur...