_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Slmlar... Arkadaşlar aranızda yeniyim ve birşey sormak istiyorum... Acaba ne tür müziklerden hoşanıyorsunuz neler dinliyorsunuz nelerden nefret ediyorsunuz? Bu arada türkçe dinleyen, tercih eden, belli şarkıları beğenen var mı? Teşekkürler...[hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Valla yayınlarımı dinlersen anlarsın üç aşa beş yukarı :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 havanı yiyim estel:D[hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yuh estel reklam yapıyor adam :).[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Açıkcası 70ler 80 lerin rocklarından caza kadar uzananan bi yelpaze var bweğendiğim müzik tarzlarında. nefret ettikelrimöe gelince galatadan at beni/in haliçe tut beni gibi abuk sözlerle yazılmış yerli ve yabancı pop şarkıları türkçe olarak yeni türkü, mfö mpr ve ötesi severim[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Şimdi Iron Maiden diye bir grup var onu çok seviyorum. Ayrıca bir de Iron Maiden diye de bir grup var onları da beyenmemek elde değil tabi. Nefret ettiklerimi sorarsan, Iron Maiden dışındaki yeni bitme müzik gruplarını sevmiyorum, nefret ediyorum. Ayrıca ne tür müzik dinliyorsun diye de sorarsın sen şimdi o zaman da sana Iron Maiden derim, bu müzik türüne bayılıyorum. İnşallah seni aydıtlatmışımdır. Bi de sana tavsiyem, sen sen ol Iron Maiden dinle... :) Up The Irons ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 "Alternative Metal ve Hardcore" tarzı dinlerim genelde.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 eheheh mendoza seni anlamamak elde diil:) hepiniz mendoza gibi açık olursanız memnun olurum[hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 rock rock&metal trash metal heavy metal progressive rock punk&rock classic[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 mendoza +1[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 teşekküllü müzik tercih ederim. durumuna göre progressive rock technical metal progressive death progressive trance funk fusion jazz acid jazz scandinavian jazz etnik müzikler türk sanat müziği gibi olabilir.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: metboy, 03 October 2003 22:56 tarihinde demiş ki: rock rock&metal trash metal heavy metal progressive rock punk&rock classic bu adam benim ikizim gibi ya eheh. ben bi tek bunlara ek olarak arada scandnavian metal ve death+black metal de dinlerim. metboy gözümsün abi. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ne tür müzik dinlerim? Hoş. Değişir genelde. Değişmeyenleri yazayım en iyisi : Metallica,Radiohead,Coldplay ve Muse. Bu dört grubun her türlü şarkısını(metallicanın son albümü maalesef hariç) dinlerim. Ama ne "metalci"yim ne de "küsürat"cı.. bu müzik hoşuma gidiyor işte, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 melodik, duzgun sozlu, ve yapiminda emek harcanmis her turlu yapit hosuma gider. sevdigim tur budur demekden nefret ederim, ancak illa birsey tarif etmek gerekirse, '70 rocknroll ve thrash metal hosuma gider, ayni zamanda klasik muzik[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Türkçe şarkı hiç dinlemem, o yüzden bu srouna cevap veremiyorum, ama yabancı olup da nefret ettiğin dersen, hip-hop türünden nefret ediyorum. Bana hiç uymuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar