forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hikayesini baştan alarak anlatayım 2 tane bilg. var önceden cross kabloyla ağ kurmuştum, çalışıyorlardı, belli bir süre sonra sınırlı bağlantı sorunları başladı, restart, bağlantıyı onar filan düzeliyordu, sonraları crosskabloyu tak çıkar yapmadan düzelmemeye başladı, en sonunda ne yaptıysam olmadı kablosuz ağa geçtim ilk başlarda o da güzeldi, bilg. restart atsam bile sorunsuzca giriyordu ağa, diğer makina uzun süre açık kalsa da(ne alakaysa) yeni açılan makina rahatçana bağlanıyordu bir gün yine bu şeklilde girerken, ağa fazla yüklenmem sonunda aramızda ki ilişki bitti, windows durup dururken ağ ı patlattı iptal etti bende yeni bi tane kurdum(ağ kurulum sihirbazı) bu da hiç verilmli olmadı doğru dürüst bağlanmıyor, sorun gider yapmam gerekiyor, wireslessi iptal edip tekrar açmak filan bi diğer sorunda ağa bağlandıktan sonra oluyor, interneti diğer bilgisayar üzerinden alıyorum sitelere girebiliyorum ama internet bağlantısına fazla yüklenince internete bağlan seçeneği çıkıyor filan, firefoxta iptal deyip düzeltiyorum ama ie de illa bağlancak diyor ve internete giremiyorum(bazen modemi içeriye getirip direk bağlanıyorum o yüzden adsl çevirmeli bağlantısı kurulu iki bilg. da da) şimdi bu sorunlar nasıl düzeltilebilir? nasıl hata vermeden bir ağ oluşturabilinir bunlarla alakasız bir şey daha var tv kartı olan bilgisayardaki görüntüyü diğer bilgisayarda izlemek istiyorum, radmin ile desktop'u izleyerek bişey izlenebilir mi olmuyorsa başka programlar var mı bunun için
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ilk olay sinyal gücüyle alakalıymıs, bağlantı olmadığı halde sinyal gücünü iyi gösteriyor yanıltıyor şunla alakalı tavsiyesi olan var mı? said: tv kartı olan bilgisayardaki görüntüyü diğer bilgisayarda izlemek istiyorum, radmin ile desktop'u izleyerek bişey izlenebilir mi olmuyorsa başka programlar var mı bunun için
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Abi Radminle desktopu izlersin de kanalları izlemek yalan olur gibime geliyor. Çünkü Radmin'de çok kalitesizdi görüntü hatırladığım kadarıyla. Başka da bir fikrim yok valla kusura bakma.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 tv muhabbeti kötü olur. odaya tv kablosu çekip izle daha hayırlı.
Öne çıkan mesajlar