druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 eu- executus serverinda bulunan orc warrior'umu satiyorum yada trade ediyorum. trade icin aradigim sadece pvp serverinda "undead male rogue". druwas nick i ile armoryde arayabilirsiniz. karazhan attuned. tum tbc factionlara revered (epic shield icin shatar exalted). tumu 5 man tbc instancelari ve rep itemi olmak uzere hem dps hemde tank seti var. gayet rahat bir sekilde heroiclerde veya karazhanda tanklayabiliyor. bs 360 (axesmith) - 375 mining proflar. cogu instance drop i olan BoP bs patternlar bank de. lunar crescent felan dps seti icinde. felsteel ile skill uplandigindan fel iron agirlikli ve eternium ore ile kolayca kasiliyor. fly epic mount olmadigi icin kasmadim. tek sorun migrate 2 ay kadar kapali. aradigim rogue da aynisi olur yada olmaz farkmetmez. aradigim sadece gear ve rep durumunun yakin olmasi. "ay amcama sorayim ay guilddekilere sorayim" demeden once lutfen pm atmayin. kirarim kalbinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 düşündüğün fiyat nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ya eklemeyi unutmusum. epic flying mount u almak uzereyim az bisiy eksigim kaldi. 9k kadar honor var epic pvp itemi de alacagim ama 2.1.2 de honor miktari duseceginden almayabilirim. trade i oncelikli tuttugumdan kafamda net bir fiyat yok acikcasi. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 21:17 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Satmayı düşünürsen bir fiyat belirtiverip haber veririsen sevinirim(cümleye gel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Epic neckEpic legs her ne kadar prot olup tank itemleri ustumde olsa da su an dps set cok cok daha iyi oldu gordugunuz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 siz o gün satmamışmıydınız warriorı ya :) adexte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ally olan mi? arkadasin arkadasina araci olmustuk ya. o cocugu tanimiyorum bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 pvp epicleri ekledim dps sete ama neyse simdilik satmiyorum. belki trade edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar