Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS - WTT 70 orc warrior eu-pvp

druenler

Öne çıkan mesajlar

eu- executus serverinda bulunan orc warrior'umu satiyorum yada trade ediyorum. trade icin aradigim sadece pvp serverinda "undead male rogue".

druwas nick i ile armoryde arayabilirsiniz. karazhan attuned. tum tbc factionlara revered (epic shield icin shatar exalted). tumu 5 man tbc instancelari ve rep itemi olmak uzere hem dps hemde tank seti var. gayet rahat bir sekilde heroiclerde veya karazhanda tanklayabiliyor.

bs 360 (axesmith) - 375 mining proflar. cogu instance drop i olan BoP bs patternlar bank de. lunar crescent felan dps seti icinde. felsteel ile skill uplandigindan fel iron agirlikli ve eternium ore ile kolayca kasiliyor. fly epic mount olmadigi icin kasmadim.

tek sorun migrate 2 ay kadar kapali. aradigim rogue da aynisi olur yada olmaz farkmetmez. aradigim sadece gear ve rep durumunun yakin olmasi. "ay amcama sorayim ay guilddekilere sorayim" demeden once lutfen pm atmayin. kirarim kalbinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya eklemeyi unutmusum. epic flying mount u almak uzereyim az bisiy eksigim kaldi. 9k kadar honor var epic pvp itemi de alacagim ama 2.1.2 de honor miktari duseceginden almayabilirim.

trade i oncelikli tuttugumdan kafamda net bir fiyat yok acikcasi.

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 21:17 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...