Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 bilgisayar, wireless veya ethernet bıdı bıdı

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Başlığı uyduramadım affola.

Durumumuz şu, villa tipi bir eve taşındık. 3 katlı müstakil vs vs. (belki konuyla bi alakası vardır diye yazdım)

Abim aşağı katta ben ise yukarı katta olacağım (mecburen) ve odalar üst üste değil, ben biraz sol çarprazda kalıyorum. Network yapmak istiyoruz, 2048 bağlayalım takılalım mantığında. Ama ufak problemler mevcut, odalar üst üste olmadığından ve aynı katta olmadığımızdan paylaştırmak zor olacak sanırım. Ethernet kablosu ile bağlantı kurmaya çalışırsak 20-30 mt kablo gider sanırım, o da dışarıdan dolaştırırsak. Duvarların delinmesi lazım ayrıca bu işlem için. Benim aklıma başka bir çözüm geldi, modemimiz wireless ben kendi bilgisayarıma wireless kart taksam o sorun çözülür mü? Bu wirelessların çekme olayı nedir, aradaki mesafeyi ve duvarları delip geçermi. Modemim Ferhat, bilgisayarım Şirin olur mu?

Modem markası Zoom x5.

Edik: PC kullanıcısıyım bu arada.

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 01:20 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anten abi
nereye takarsan orda çalışır =)

taib modeme takmak daha mantıklı

sonra modemin ayarlarında bağlantıyı bölme gibi bi olay var sanırım maksimum kaç kişinin bağlancağıyla ilgili olay onu düşük tut 2 ise 2 yap çünkü bağlantıyı hakkaten bölüyor çekmiyor falan..

bu arada yukardaki emsajım abktım da çok fazla şey önermişim gibi sonuna en olmadı yazmışım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...