Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 şimdi şarkı hakkında ciddi bi bilgim yok ama anlatmaya çalışacağım böyle bi tane hatun...adamda olabilir gayet ilginç ince bi sesle latince şarkı söylüyor hiçbi enstürman yok şarkıda sadece bi klasik gitar giriyo zaten 2 kuple söyleyip bitiyo şarkı daha çok bi intro/outro şarkısına benziyo acayip melankolik kasedi olduran arkadaş anathema dedi ama çok düşük bi ihtimal o... başka...share diyo bi yerinde share it and i blah blah....fln tarzı bulabilen arkadaş olursa çok sevinicem fazla bilindik bişey değil yanlız...[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 sitene koy link ver dinleyelim yardımcı olalım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ritchie blackmore ve karisi grubun adi blackmores night bildigim 2 albümleri var ikiside birbirinden guzel.... edit:oh görmemisim ,latince sarki diomus :) blackmore la alakasi yok ozaman [Bu mesaj GEd tarafından 02 October 2003 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GEd tarafından 02 October 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 solonor kasette abi bilmiyorum kasetide başkası doldurmuş oda anathema diyo ama imkansız :) yada varmı öyle bi şarkısı? ged her ihtimal olabilir abi şarkı latince bile olmayabilir yani :) bir şarkı zaten....[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yani bunu bulabilen olursa tebrik ederim ne diim :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 harbi öyle yani met.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Anathema - J'ai Fait Une Promesse cok kucuk bi ihtimal Anathema diyosa I pledge my self to you der en sonunda ondan once sirf latince soyle bi kadin cok az akustik[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Volfied tarafından 03 October 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ha! Bu işte! saol volfi[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 NP Serenades albumunden olmasi lazim 3. sarki ...Alone u da oneririm The Silent Enigma sarki 3 o da kadin vokal sadece.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 eyvaah.... elinde bu şarkı olan varmı peki mp3 halinde? bana yollayabilicek olan? bulamadım kazaa da bendeki cd dede yok[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 promesse diye arat anathema promesse ...alone icinse anathema alone diye arat bulursun ... yi koymuyolar genelde ya da jai fait une yaziyolar direk[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 anathema promesse olarak da bulamadı şarkıyı ben de bi aratam deyince :([hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ben buldum ama yok gibi bişey yani inmiyo of ama çok güzel şarkı ya :) kasedide verdim birine[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bişi sorcam o şarkı latince mi,yoksa fransızca mı? edit:bu arada alone'u ilk defa dinledim,yani tüm şarkıları dinlemiştim nasıl atlamışsam,çok sevdim şarkıyı.tavsiye için saolun...[hline]Rangermania ICQ [Bu mesaj Angelus tarafından 04 October 2003 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Angelus, 04 October 2003 00:08 tarihinde demiş ki: Bişi sorcam o şarkı latince mi,yoksa fransızca mı?[hline]Rangermania ICQ ben latince die biliorum ama emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 La voie le saule s'incline dessus du ruisseau comme une personne qui se descend plaingnant pour les morts... La voie le saule s'incline dessus du ruisseau, comme une personne qui se descend plaingnant pour les morts, me rappelle d'automne précedente, tombé en révérance, je m'ai engagé, je m'ai engagé, je m'ai engagé à vous je m'ai engagé, je m'ai engagé, I plegded myself to you. Sözler böyle.Yani sadece başlık mı fransızca acaba? Yani ben fransızca bilen arkadaşa başlığı sormuştum.Söz vermiştim dememkti sanırım yanlış hatırlamıyosam. Ama kalanını sormamıştım.Kalanı da fransızcadır diye tahmin ediyodum...[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 o zaman fransızcadır heralde.. ne bilim duyunca ben latinceye benzettim ama yazılı görünce fransızcaya daha çok benziyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yazılar fransızca[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 sarki fransizca, ben bi an karistirmisim ozur dilerim Evet bir soz verdim demek sarkinin adi I made a promise.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ben de bişiler buldum ekşi sözlükte. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jai+fait+une+promesse (...alone'u da çok sevdim bu arada.tekrar tekrar dinliyorum,bıkmadım :) )[hline]Rangermania ICQ [Bu mesaj Angelus tarafından 04 October 2003 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar