Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Twisting Nether dan Grim Batol e migrate yapacaz arkadaş grubu olarak. Aklıma bişey takıldı. Şimdi benim Twisting deki nickin aynısı Grim Batolde var. Bu durumda migrate demem mi? Yada edersem bana nickimi değiştirmeyi mi teklif ederler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Migrate ettigin zaman zaten karakterinin ismini degistiriyosun. Olay soyle oluyo simdi, migration onaylandıgı zaman karakter secme ekranında charın adı "migrateblablab1234124" seklinde cıkıyodu yanlıs hatırlamıyosam. Hersey hallolduktan sonra sen karakter secme ekranında o charı secip entera bastıktan sonra direk isim yazma ekranı geliyo. O yuzden yeni bi tane char acıp orda isim denemen en iyisi. Cunku yuksek ihtimalle senin nickine sahip birisi cıkıyo. Simdiye kadar 4-5 tane migration yaptım, hic birinde eski nickimi alamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Çok sağolasın. Ben o zaman yeni bir nick düşünmeye başlayım. Arma var grim batolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Allahtan kaçmışım grim batol'dan. Türk serverina döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yok öyle olmaz o. payment aşamasında nickin öyle abc3144622 olur. migrate'in tamamlandıgında direkt nick değiştirme paneli cıkacak karşına. yeni nickini yazıcaksın oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Twisting çok sorunlu bir realm. Kimseye tavsiye etmem. Kaçıyoz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar