dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: jardel melez böyle pembemsi bi esmer teni var. azuahahhaa uzun zamandan beri güldüğüm nadir şeylerden biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ya roberto carlosu hayranlıkla izlemediğini, cm fm oynarken takımına almaya çalışmadığını, bjkye gelmesini istemediğini söylersen eğer eminim yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: ya roberto carlosu hayranlıkla izlemediğini, cm fm oynarken takımına almaya çalışmadığını, bjkye gelmesini istemediğini söylersen eğer eminim yalan olur iyimisin sen ? bırak reel hayatımda tanımanı, burada bile beni tanımadan böyle saçma sapan fikirlere nereden kapıldın yahu :) beyin okuma falan mı yapıon ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çok amerikan filmi izlediğimi nerden bildim dostum burada bile beni tanımadan böyle saçma sapan fikirlere nereden kapıldın yahu . çelişing 40 oldu. her lafınla biraz daha çoşuyorsun. hadi bakalım kim daha çok çelişcek. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:29 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 i am sylar, you know, dont you :D dediklerimin hepsi mi yanlış dürüst ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Stifler bilmem o tür lafları genelde ya amerikan filmlerinde yada 0-6 türünde olanlar kullanır ^.^ bu arada sen benim çelişkilerim mi sayıyorsun vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: kellemi mi alır :) çok amerikan filmi izlemişsin iyimisin sen ? bırak reel hayatında tanımanı, burada bile arkadaşı tanımadan böyle saçma sapan fikirlere nereden kapıldın yahu :) beyin okuma falan mı yapıon ^.^ :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bknz 11. mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 nocom cevap versene sen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 nocom gene beynimi okudun valla =) helal olsun. medyum memiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 eagle_dnz cevap verme zorunluluğum mu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sertsin agresifsin recep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok tabi de burada konusuyoruz güzel güzel bu tavrınla bile anlaşılıyor söylediklerimin doğruluk payının yüksek olduğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bülent Akin: Ben bir tane daha tavuk yemek istedim. 'Tavuk yok' dediler Canaydın: Ribery diş fırçasını dahi götürdü Adnan Bolat: Fenerbahçe R.Carlosun posterini alır. Demirören: "Carlos ayarında futbolcu alacağız" ROBERTO CARLOS: ŞAMPİYON FENERBAHÇE EN BÜYÜK FENERBAHÇE bitti. dağılın. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:41 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: yok tabi de burada konusuyoruz güzel güzel bu tavrınla bile anlaşılıyor söylediklerimin doğruluk payının yüksek olduğu :D deniz umarım şaka yapıosundur yoksa cidden sorunların olduğuna inanacam. başkasının görüşlerini hep kendin yazmaya çalışıyorsun. demirören bişi yazıo hadi sizde diyin bu boyle olmaz demi objektif bakın falan diosun, ben neyını kıskanayım dıyorum carlosun sen kalkıp benım goruslerımmıs gıbı kendı agzından yazıosun. umarım bunlar şakadır :) bu arada stifler sen yeni çıkan gazetenin pazar ekimisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: bu arada stifler sen yeni çıkan gazetenin pazar ekimisin :) abicuk gubicik ay çok şirinsin. şu şirinliklere bak. evet sende hürriyet kelebeksin heralde? naber asl? [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:43 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gülmek sana yakışıo deniz :) objektif olmak gerekirse :) Stifler, taklitler asıllarını yaşatır her zaman :) [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:43 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok o fotomac tempocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 :) sana da böyle sinirlenip normalde söylemeyeceğiniz laflar söylemek yakışıyor :D edit: beyin okumak değil öyle çıktı bi anda :D düzeltmeden yolladım [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:44 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yoo ben sinirlenmiom ki, sadece carlosun nesini kıskanayım dedim 1 sayfalık post çıktı burada. dönün bakın attığınız mesajlara :) değişmediyse tabi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 gece gece 34 yasında kel bır melez ıcın bırbırınıze gırıyorsunuz yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sen yokmusun şirinlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: gece gece 34 yasında kel bır melez ıcın bırbırınıze gırıyorsunuz yazık. tmm sanada 2-3 fenerli takılır 1 sayfa daha post çıkar ^.^ benim başıma geldi oradan biliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 taktıran sensin durup dururken ortaya laf atıp. taktırmayana niye takalım ki adam gayet medeni bi laf etmiş sırf ortalığı bulandırmak için konuşuyosun nocom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar