sanchez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 www.zamzar.com diye bir site belki biliyorsunuzdur. Herhangi bir program indirmeden sayfa üzerinden video, yazı, ses ve resim dosyalarını istediğiniz formata çevirip mail adresinize yolluyor. Bilgisayarım servisteyken internet kafede çok işime yaradı bende bilmeyen varsa paylaşayım dedim. Bu sitenin pardusla bir ilişkisi varmış sanırım ama tam bilmiyorum. Ben pdf-wordu denedim sorunsuz şekilde çevirdi ve mail adresini açana kadar yollamıştı. Sitede bir güne kadar sürebileceğinisöylüyor da... [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 15:35 tarihinde, sanchez tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 pardusla ilişkisini bulamadım sitede ama hizmet çok başarılı gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hatta şimdi gördüm galba direk youtube gibi sitelerden url ile direk çeviri yapabiliyormuş. İndirmeyede gerek yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 http://www.zamzar.com tıklanabilir yapalm herkes rahatça kullansn o zamn :) [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 15:55 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 oha terazine abandım..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar