Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 major/dreamless sleep potion,yok elixir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya arama yaptım bulamadım buraya sorayım bari.. firefin snapper lazım, denizde balık kümesi galiba .. Stv de falan kıyıda olması lazım... fakat gidiyorum , bulamıyorum balık kümeleri var ama isimleri yok ve herhangi bir işlem yapılmıyor bunlara... Nasıl toplucam firefin snapper ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 herhangi bir islem yapilmiyor dedigin , olta atmayi deniyorsundur heralde, attigin halde interact edemiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Elemental transmute (primalden primale, veya primal might transmute'u) meta gem transmute'u da cooldowna sokar. Terside aynen geçerlidir. Eskiden Arcanite'de bunlara dahildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Akerfeldt said: herhangi bir islem yapilmiyor dedigin , olta atmayi deniyorsundur heralde, attigin halde interact edemiyor musun Yani bu balık kümelerini görüyorum ama seçemiyorum, yani onlar arka fon gibi sanki, hani hiç dokunamadığınız itemlar gibi oyunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yok sadece oltanı atıyorsun o bölgeye.Üstüne gelirse ucu,oradan çok büyük bir ihtimalle balık çekiyorsun.Şöyle bir 4-6 balık çekince kayboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar