Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=LZg7ZxB6iHU Bu videoda çalan techno müziğin adını bilen var mı? Bir yerden bulmam lazım, bilen varsa, söylerse çok sevinirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tekno değil o..placebo'nun bir şarkısı olması lazım..elektronik altyapı ile remixlemişler büyük ihtimal..biraz bakayım söylerim şarkıyı [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 16:03 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 placebo - meds asıl şarkı..remixi de büyük ihtimal paranormal attack projesinden bir dj yapmış..adı da dj xanqii sanırım..yani kolay kolay bulup indirebileceğini sanmıyorum..psytrance sitelerine bakayım biraz bulursam söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 evet placebo-meds. hatta orjinal hali de şu; http://www.youtube.com/watch?v=9eh0rAUwZSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 paranormal attack doğru cevap sanırım..yanlız baktım psytrance sitelerine hiç bir sette göremedim..henüz release olmamış bir parça olması çok mümkün..yinede bulursam söyleyeceğim..bu arada paranormal attack'ın çok güzel sweet dreams ve seek and destroy remixleri mevcuttur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hmm ok sağol Paranormal Attack'in şarkılarını indiririm ben artık :P Daha çok bilgi bulursan yine buraya yaz lütfen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Buldum evet Paranormal Attack - meds remix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bu tarz astrix, astral projection, infected mushroom paul oakenfold yahel vs. indir rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hehe Infected Mushroom & Paul Oakenfold hastasıyım mesela Diğerlerini söylediğin iyi oldu *p2p ağına dalış yapar* [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 22:22 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 psychedelic trance indir dinle bakalım beğenirsin benim gibi kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sadece psytrance mi? prog. trance falan seviosan bolca isim veririm=) bu arada yahel'e psytrance demek ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ha bu arada oakenfoldun psytrance'le alakası yok yani onu da söyliyim de bilmeyenler heyecana kapılıp indirmesin bişiler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 vay be millet nasıl eğleniyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hocico indirin dinleyin "Aqui y ahora el silencio" diye bi albümü var hastasıyım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 şarkının adı videonun yorumlarında varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Varmış da orda "meds - placebo" yazıyordu. Ben de sandım ki 2 farklı şarkı var, biri tekno 2.si placebo-meds :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar