Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ne kadar görgüsüzüm değil mi? eheh istek için başlık açtım ama kusura kalmayın. efenim benim en azından bi 3 yıldır 15 dakikadan fazla ilgilenmediğim bi gitarım var. geçenlerde özledim azıcık oynadım kendisiyle. ancak 6 telin üzerindeki bakır şey baya bi kalktı bi yerinden. koca gitarı alıp kızılaya gidip tel değiştirtmek de istemiyorum. hem öğreneyim istiyorum. biliyorum çok şey istiyorum. sizi seviyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Resimli öğretiye gerek yok ki. Bak şimdi şunları adım adım yap: 1- teli çıkar tamamen 2-yeni teli al 3-Gitarın gövde kısmından deliğe sok teli ilk önce 4-Diğer tellerdeki düğümleri incele aynısını yap 5-Sap tarafındaki ucu geçir oradaki delikten 6-Sıkmaya başla 7-Bu kadar. Zor değil,kurcalarsan göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ama yine de resimli öğreti isterim dersen internette mevcut,google'dan arayıp bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Klasik Gitar Teli yakma Öğretisi İstiyorum okuyorum diyorum teli yakmaya niye ihtiyacı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar