Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 A5 kağıdına basılıcak broşür şeyettim, konu airsoft, çok gerçekci olamadı malesef, kağıt küçük olucak oradan kurtarı ama hehe. Resimleri ben çektim ayrı ayrı, sora birleştirdim. Bu da künye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yazıları daha yazmadım fark ettiniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 o kadar mı kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu ne olm napıcan bunla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 beyaz bez biraz tuhaf durmuş gibi,şöle kırmızı lekeli bi sargı bezi koysaydın ,gerçi o zamanda boncukların milleti yaralayacağı anlamı çıkardı :) fon olarak o bez yerine başka birşey bulsan daha hoş olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kumaş olabilir askeri tag ise o kolye ama mesela askeri desenleri ( kamuflaj hedesi) felan olan bi kumaş olabilir en iyi bence. yani arkadaki deseni öne koy :) ha diosan lan yazı nası gözükcek o zaman? koyu yeşil yerine hmm çöl veya kış kamuflaj deseni kullan onnar daha açık renk sonuçta. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:19 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 efekt lazım bolca, renk distorsion blur fln bilimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bence birazcık oynama ile çok güzel olabilir öncelikle o künyelerin durdugu yerin altına azıcık gölge ver, aynı düzlemde duruolar gibi olmasın (ama cok fazla da deil, o zmn da uçuşuomuş gibi olur) sonra bana fazla simetrik geldi, yani ortadaki kumaş öyle kütük gibi durmasın, sağa sola da taşsın biraz, yırtık olan yerlerinden gözüksün komando kamuflajı onun dışında evet biraz kirletmek lazım o (bez dicem adını bulamadım o şey neyse) çuvalımsı kumaşa kan lekesi yapma tabiiki, toprak renklerinde toprak gelmiş gibi yapbilirsin, he madem fotorafı sen çektin, biraz üzerine toprak at kirlet bidaha çek fotorafını, hatta sğaınadn solundan yırt hırpala byaa öyle çek daha bi güzel olur o zmn hatta künyeyi de üzerine at öyle cek fotorafı O_o bide 300dpi'da hazırla bu isi yoksa baskıda pikselleşmeyle karşılaştığında ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 300dpi aslında kan olmaz, airsofta kan çizersek amacını öldürmüş oluruz:) toprak ile kirleticektim, evde saksı yok, bahçeye de inmeye üşendim. Aslında bayağı gölge attım ben, üşenmiyosan msn ver konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar