Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 resim çekerken, karışık ve delikli bir cismi çekmeye çalışırken, arka fon siyah kadife kullanırsam, cismin kendi üzerine düşürdüğü gölgeler siyah olduğundan cismi kesip çıkartamıyorum delikler açılıyor, beyaz kullanırsam da highlightlar beyaz olduğundan gene sorun çıkıyor. Zincir resmi çektim transparent arka desen çok uğraştırıyor. El ile tek tek yapmak uzun iş. Ne yapiyim bu konuda? mavi arka desen falan kullansam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aklımda şöyle bişi var, gene siyah kadife, iki resim çekicem, teki normal süreli, öbürü makinayı hareket ettirmeden over exposure, over exposure olanı, zincirin dış hatlarını belirtmede kullanıcam alpha layer olayı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ışığı verirken arka plandan objeye doğru hafifi bi ışık veririsen işin kolaylaşır. onun dışında objeye tümüyle kontrast bi renk kullnırsan arkaay kısmın işin kolaylaşıcaktır. ama still imaj soncuta cok incik cincik yoksa pen tool'la gir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 oda olur amam muhtemelen ışık yüzünden overexposed poz daki zincir daha kalın olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 onu da dıştan feather kullanıp biraz yiyerek çözüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hadı bakalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yansıtıcı nesneleri çekmek zor bişi. dekupe etmen şart değilse, bence beyaz veya siyah üstüne çek gitsin. yok ille kesecem diyosan, iyice parlak bi ışığı renkli bi fon üzerine yansıtıp doygun bi arkaplan elde edebilirsin. zinciri fondan uzakta tutup, ayrı ışıklarla şekillendirip o şekilde fotoğrafını çekersen, fon rengi zincir üzerine yansımaz, color range ile temiz bi şekilde halledersin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 color range nasıl çalışıyor? şu mavi ışık kırılmalarını da halledebilir miyim onunla? uğraştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 color range bi reng'i veya o renge yakın bütün renkleri secmene yarar bi imajdaki. öle ışık mışık kotarmaz. onu selective colrosla hallediceksin. color range'de magic wand tool'un right click menusunde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 haaa, biliyorum onu tamam, selective colors gibi bişi sandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar