Stifler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 00:43 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 dudaklar ıslak değil yeterince. geyik yapmıyorum daha ıslak olsalarmış keşke boyna düşen gölgeyi yumaşatırsan daha güzel durabilir. omuza düşen gölge ya tümyüle kaplasın omuzu ya orayıda yumuşat. Tümüyle kaplaması daha doğru olur. keşke arka plan biraz daha beyaz olsaymış. bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gölge ve dudak konusunda katılıyorum onun dışında pörfekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 burunun gölgesi düşmüş onuda şey etseydik.. biraz krucaladımda fotorafı o sırada fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 'stifler' olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ya o konuya hiç girmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hmm burun gölgesi fotoşapla girilebilri harbiden heh. bir de dudaklar olmamış evet. gerçi burda ıslaklık dediğin duş ıslaklığı mı ter ıslaklığı mı. terse zaten dudak terlemez çene kısmı da hafif terlemiş gibi duruyor. ama bu durumda omuzlar da duştan çıkmış gibi d: uymuyor yani birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben oynadım fotoşapla üstünde gölgeleir kaldırmak hoş olamz cok fotoşap duruyo o zaman , biraz ters dodge biraz düz burn biraz alan derinliği falan fıstık uraştım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 resim benim değil zaten ben izin alarak fotomanipule ettim ben fotoşopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Photomanipulationa resmin aslını görmeden yorum yapılması da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Olmadı,teknik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 biz bilmiyodukki fotomanupulasyon olduğunu, büyüsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kız mı bu erkekmi anlamadımki. kızsa ıy oldum. erkekse çok gay lan !! [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:51 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 paticik kapanmadan önce düşürmüş seviyeyi. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 19:55 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 pat : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 zaten çocuk emo bi de üzdün ... ama sen de öyle kafa göz girer gibi ne yorum yaptım. kıza değil zaten fotoğrafa daha ziyade yeni öğrendiğimiz, fotodaki manipulasyona yorum yapacaksın, gerçi nerelerini manipule ettin onu da bilmiyoruz ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sina ne emosu lan ne emoluğumu gördün ben guy berryman. dağıtırım valla tezlerini teorilerini. edip. : olm cümlelerin çok karışık kusura bakma ayıp oldu bilimsel çalışmalarına sdsfsd [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 23:09 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sana demedim ki emoyu insan bi sorar bana mı dedin diye -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 baha mı didin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 EVET. şaka [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 23:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Sıha didim, fotonon orjinalini koy. ben sinayım aslında cuce benım yancı acc'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bana karşı olan eylemlerine son ver cüce böyle bir yere varamazsın -_- kozlarımızı şeyde paylaşalım...nerde hmm bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 daha pislik olan kazansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kız güzel dudakları da güzel fotoğrafı sen mi cektin? eğer çektiysen keşke omzu da görünseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar