Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Uzun zamandır hayalini kuruyorum..(Nasip olucak umarım :)) Kullanılıcak Bölgeler 1-Arazi,Off-Road,Çamur içinden geçme 2-Normal Yol Herneyse,şimdi bir kaç sorun var; Alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Şanzımanda? Boyada? 4X4 çekişte? Tüp takılır mı? Yol için,hesaplı olması maksadı ile Tüp düşünüyorum Çok yakarmı? Km sine ne kadar yakar? SADECE off-road Jeep Modifiyesi ile ilgili siteler-Yerler? Nerde yapılır? Nasıl? Ne kadara? Dağılmayacak,ŞIK,Kaliteli.. Fiyat sorunu önemlidir. 7-8 Milyar maximum olacak şekilde bir şey yapacağım. Arazi ağırlıklı,az yakacak şekilde,YOLDA bırakmayacak şekilde.. Ve Kızları gezdiricek şekilde(ehe).. hadi bakalım...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 imkanı yok yapamazsın Jeep CJ5 i 7-8 milyara. hayal kırıklığına ugratmış olmiyim de... hem arazi aracına tüp takılırmı ya? takılırda çekişi düşer zaten eski araç iyi olmaz motora hasar verir bence. Aslında şöyle bişey bulcaksın 500-1 milyara sonra harcicaksın 7-8 milyar şu hale getireceksin[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 eh... :( o zaman tüm hayallere elvede diyorum..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar