horten Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PrQkuMNmaqk&NR=1 Vatana millete hayırlı olsun, artık ne işe yarayacaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ehah çocuk bu daha büyücek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hmm yapay derisi falan var. gayet ilginç bişi aslında. az daha int. verseler aşabilir. --- robot demişken sokakta simit alıosunuz yanınızdan böle bişi geçio. düşünsenize lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: One very small... wait one very, very, very small step for robot oppresion. asds yorum süper bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 cocugu olmayan aileler için yapılmış olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Buarada donkey robotu gördüm de bunlar biyomekanik alanında atılmış başarılı adımlar dalga geçmeyelim lütfen d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 off nasıl birşey bu robotlardan tiksinir oldum:S süper yorumlar var bu arada said: give that thing hair and fucking clothes before i piss myself... goddamn I couldn't even finish watching the video. Once that THING started writhing on the floor..... well that was a waste of technology... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ahah yorum süper said: hahaha... took the words right out of my mouth... they sure do like touching its thighs. japonlar abi d: [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: well that was a waste of technology.. iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Robot kadın da lazım. Bebek bize yaramaz. (Tamam çok sapığım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Tek değilsin: said: flyp1001 (8 hours ago) marked as spam I want to have sex with that thing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Aynı çocuk bea. Şaşırdım acaba fake olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 2 robotta güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 korktum ben bundan, normal bakmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Yapay zeka filmi gerçek olacak yakında (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar