Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 pc suite i kurdum, usb yi de taktım falan altta da yeni donanım bulundu diye de uyardı beni. ama en sonunda doğru düzgün kuramadım hatalar oluştu falan yazdı. şimdi telefonu takınca sadece şarj oluyor, ama pc suite veya my computer'dan ulaşamıyorum telefona. ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Internetten yeni software arattın mı? Ya da Vista filan kullanıyorsan problem olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yazılım falan bozuk galiba yaw siteden indir istiyosan bidaa dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 usbehci.sys mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çözdüm sorunu, nasıl bağlayacağımı bilmiyorumuşum. telefon kapalı olmalıymış bir de c tuşuna basılı tutmalıymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 onnar ne ya bende k 750i kullanıyorum bende usb den bilgisayara baglıyorum sölediklerini ilk defa duydum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 flashına girip mesaj limitini falan değiştirmek için türlü taklalar atmam gerekti, olay o. direk takınca flasha ulaşılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 e tabi flasha girmek öyle açıkken nası gircen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar