GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 CD'nin içine girip İnsall'e Basiyorum Yüklemeye Girerken. "The product you purchased is only icensed for us in North America.Please contac [email protected]" Ne alaka yada nasil düzelticez bilen war mi?
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 heh sorunu hallettik şimdide Serial Number İstiyor Yaa bilen war mi serial number'ini?
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hımm ... cıkmısta mıllet sorunlarını bıle anlatıyor ... wındows un tıme zone unu north amer. mı yaptın (regıonal settıng) ... bız de alınca aynı seylerı yasamayalım...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 + olarak , nasıl bır oyun ? iyi mi hos mu mevzuunu biliyomda yapabilmislermi vsvs ... tabi oynayabiliyorsan oyunu ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 nasıl hallettın yaw ?[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 cool oyun bitiyor bile az kaldi mükkemmel ötesi birşey yapmıslar.Ben aşırı çok beğendim :) herkeze tavsiye ederim. Ya sadece yüklemelik bilgisayarınızın dilini yaşadığınız yeri değiştiriyorsunuz sonradan düzelte bilirsiniz.fakat hala alıp oynamayan warsa huh!! Yani
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 GM Newbie Personel Mesajı na bak bı abi be ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Öne çıkan mesajlar