Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ya arkadaşlar ben digital fotograf makinesi arıyorum. 2milyon pixel civarında, Üzerinde lcd ekran olması şart değil (hatta olmazsa daha iyi olur) bi makine arıyom işte[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mydiv_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 selamlar ben satıyorum fuji finepixa204 yanlız fiyatı belki sana uygun olmaya bilir 2.1mp 3optik 2,5digital zoom 16mb hafıza lcd ekran 280 dolara satıyorum 3 aylık şu anki 0 fiyatı 349 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ya ben daha basit bişey arıyorum yoksa dediğin yeteneklerde ürünleri doğubank ta buluyorum ucuza[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar