Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nihilum down by Kungen

LastManStanding

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Rewendor sen anlamayabilirsin ama bunun arkasında (çok olmamakla birlikte) belli miktarlarda para dönüyor.

Senin gördüğün gibi iş sadece "Mahmut abi, dinozoru ilk ben kestim kılıç düştü" muhabbeti değil olay.

E haliyle, işin ucunda para olunca, anlaşmazlıklar ve bu tür muhabbetler oluyor.

Yani, eğer bu insanları tanımıyorsanız, olaylarla fazla alakanız yoksa veya neden bahsedildiğini tam olarak bilmiyorsanız, bırakın gitsin.

Biliyorum para döndüğünü anlıyorum ama para dönüyo diye senle benle alakası ne ki durumun? Yani alakasız bi ülkeden alakasız bi adam torpil yapmış da parayı cebe indirmiş bilgisayar oyunu sayesinde. Ee? O torpil yapmasa sanki bizim cebimize mi gircekti o para? Bize faydası zararı yok alakası yok. Bildiğin dedikodu dönüyo, yalan rüzgarı izler gibi insanlar izliyo.

Ha siz de 7/24 oyun başından kalkmayıp adamlara rakip raiding guild olursunuz o sayede adamlar sizin hakkınızı yiyip para almış olur tamam. Ya da dünyada ilk kesmek üzere olan siz olursunuz adamlar sizin gıdım farkıyla önünüzde kesmiştir ama buglı kesmiştir yaratığı tamam. Ama şu anda normal bi oyuncu için zerre alakası önemi olmayan konuların resmen dallas gibi yalan rüzgarı gibi böyle "bomba etkisi yaratması" komik.

Pembe dizi izler gibi BBG evi izler gibi "şunla bu kavga etmiş araları kötü, bak bu da guildi bıraktı kesin altında iş var, bu bunun arkadaşı torpilli o yüzden" tarzı takip komik geliyo hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ripe said:

Futbol!

Futbol trilyon dolarlık başlı başına bir endüstri olmakla beraber tüm dünyanın kabul ettiği endüstriyel, tanıtımsal, ekonomik ve diplomatik açıdan önemi yadsınamaz bir organizasyon. Bir spor olarak fiziksel açıdan vücuda yararlı olması ayrı bir kriter, vergisiyle organizasyonuyla ciddi bir iş olması ayrı. Kaldı ki yapılan iş de "sanal" değil elle tutulur sonuçlar çıkıyor ortaya. Bir firmanın insafına ya da yeteneğine kalmış değil globalleşmiş herkesin kabul ettiği kural ve esaslara dayanıyor vs vs. Tutup bunu futbolla aynı kefeye koymak çok saçma olur. Pembe dizi derseniz olur ama bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için aynı şey. Kontrol edemediğin, sadece izleyerek, olacakmı? olmuyacakmı? dediğin bir şey, ki futbol derken bildiğin taraftardan bahsediyorum. Yönetim veya futolcudan değil.
Sana karşı bişi demiyorum yada yapılan bu kadar Kugen dedikodusuna. Yukarıda yazıklarını okurken aklıma futbol deldi yazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolda taraftar da işin içinde. Gittiğin her maçla, takım için aldığın her forma ve eşyayla, TV'ne aldığın decoderla, sürekli takımın ekonomisine katkıda bulunuyorsun. Kulüplerin marka değeri var. Sponsor gelirleri vs hep senin benim ve normal taraftarın sayısına göre artıyor/azalıyor. Her takım taraftar sayısını arttırmaya çalışıyor. Mali açıdan bakarsan bir ülkenin ekonomisini düzeltecek etkileyecek kadar güçlü (italya'nın dünya şampiyonu olması ve sonrası örneği en basidinden.)

Kısaca futbolda takımın sana seyir zevki vermek, iyi bir skor izletmek mecburiyetinde kalıyor. Yetenek de ayrı, herkes bir Messi, Zidane ya da Buffon olamıyor. Bu olayla alakası yok yani. Bundaysa adam bilgisayar oynuyor sadece. Herkesin birkaç ay içinde yapacağı işi ilk yapıyor neredeyse tek farkı bu. Kimseden farklı bir şey yaptığı yok yani sadece ilk yapıyor. Bu adamlardan 1-2 ay sora zaten millet Naxxramas yapmaya başlıyor, dancın sololuyor vs. Aynı şeyleri yapabiliyor. Oysa izleyen hiçkimse bir süre sonra Messi ya da Ronaldinho olup çıkamıyor. Bayağı farklı yani ikisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre hava hoş Kugen atabildiği kadar çok kazık atsın torpil yapsın çok zevkli izlemesi. Online oyunlar yüzünden insanlar açlık sınırına kadar geliyor hatta ölüyorlar. Kadın'ın biri 5k gold için biriyle birlikte olması veya guilde giren bir kadın oyuncuya bütün guildin sarkması, bence oldukça eğlenceli haberler.
Ha futbul olayına girmek istemiyorum başlık kayıyor.Ama hiç anlamam bir insan neden taraftar olur ve parasını takımı için bişiler alır. Anlamakta istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi birlik beraberik duygusu yoksunluğundan

bir stadyumda gol atılınca tanımadığın adamla sarılmıyo musun? aynısı da wowda ki guildchat muhabbeti işte, topluca geyik yapıyorsun eğleniyorsun beraber birşeyler yapıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

bir stadyumda gol atılınca tanımadığın adamla sarılmıyo musun? aynısı da wowda ki guildchat muhabbeti işte, topluca geyik yapıyorsun eğleniyorsun beraber birşeyler yapıyorsun

stadyum ve ordaki insanlar gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

ripe said:
Bana göre hava hoş Kugen atabildiği kadar çok kazık atsın torpil yapsın çok zevkli izlemesi. Online oyunlar yüzünden insanlar açlık sınırına kadar geliyor hatta ölüyorlar. Kadın'ın biri 5k gold için biriyle birlikte olması veya guilde giren bir kadın oyuncuya bütün guildin sarkması, bence oldukça eğlenceli haberler.
Ha futbul olayına girmek istemiyorum başlık kayıyor.Ama hiç anlamam bir insan neden taraftar olur ve parasını takımı için bişiler alır. Anlamakta istemem.

Doğal seleksiyon sonuçta. Aptallar ve yaşamayı haketmeyenler bi şekilde eleniyor her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğal seleksiyon sonuçta. Aptallar ve yaşamayı haketmeyenler bi şekilde eleniyor her türlü.

Aptal mı derler yada başka bişi beni pek ilgilendirmiyor. Sonuçta eğleniyorum. ha birgün yine biri burta şöyle bir topic açsa "Saldalye Kıçına Kaçtı" diye başlık açılıp "9038420238 saat wow oynamaktan kıçı yarılıp saldalyenin içine kaçması sonucu ölen Ripe ..." diye bir başlık olursa istediğiniz kadar gülün müstahaktır. Şahsen ben "Gülmekten çatladı ve öldü" diye haberlere çıkabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
Aket-Atum said:

stadyum ve ordaki insanlar gerçek

gchattekilerde gerçek hiç tanımadıgım bir sürü adamın yanına gittim yada onlar bnm yanıma geldi gchatten konusup anlaşıp. gerçi oyundan bi farkı kalmadı içilen biralar eşliginde first kill muhabbetleri döndü :D yani guildde gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...