Aegean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yeni albümleri çıkmış, biraz geç haber vermek durumunda kaldım unuttum yazmayı :P 1-2 parça duydum çok süfer olmuş gibi geldi bana ayrıetten grubun gitaristi queens of the stone age e gitmiş yerine çok sevdiğim ex-smashing pumpkin james iha gelmiş süfer olmuş, bass a manson dan ramirez geçtiğini biliyoduk zaten neyse en kısa zamanda edincem albümlerini[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Basta Justin Chancellor olsa ne kaddan güzel olurmuş olurdu olsa olabilir...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 james iha bozar o grubu henüz dinlemedim ama kesin bozmuştur :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hoş olmuş gibiydi gerçi bi kaç parçada daha az gitar vardı sanki neyse yarın alacam işallah[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çünkü iha bozar o grubu :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar