Aegean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yeni albümleri çıkmış, biraz geç haber vermek durumunda kaldım unuttum yazmayı :P 1-2 parça duydum çok süfer olmuş gibi geldi bana ayrıetten grubun gitaristi queens of the stone age e gitmiş yerine çok sevdiğim ex-smashing pumpkin james iha gelmiş süfer olmuş, bass a manson dan ramirez geçtiğini biliyoduk zaten neyse en kısa zamanda edincem albümlerini[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Basta Justin Chancellor olsa ne kaddan güzel olurmuş olurdu olsa olabilir...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 james iha bozar o grubu henüz dinlemedim ama kesin bozmuştur :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hoş olmuş gibiydi gerçi bi kaç parçada daha az gitar vardı sanki neyse yarın alacam işallah[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çünkü iha bozar o grubu :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Öne çıkan mesajlar