Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptopa Çay Döküldü

oper

Öne çıkan mesajlar

kizlar lap top kullanmasin ya.

filmlerdeki kadinlara ozenip elde cay kahveyle diger elde sigarayla yatakta lap top kullaniyorlar. sonuc, 10 kadinin 8 i elindeli siviyi dokuyor.

$imdi biz erkekler de sorunu cozmekle mukellefiz. laptop acilir, klavye bolumu cikartilir, kuruyan sivin zaten nerelere kadar indigi belli olur, devre temizleyici sprey sikilir ve antistatik ekran temizleyici mendillerle temizlenir.

klavyelerin tu$larini tek tek cikartip temizlerim sonra da takarim diyen babayigit warsa yapsin, yoksa 2. el arasin yazicida ya da 0 i 90 lira falandir alsin gecsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Notebook'a birsey dokerseniz aninda tutup ters cevirin ekrani iyice acaraktan.

Bu mesaji yazdigim laptop'im yaklasik 4 senelik. Ustunde 1 litrelik kola sisasi patlatmisligim ve sonraki zamanlarda bir de soda dokmuslugum vardir. Soda dokmem iyi bile oldu, enter tusum yapisiyordu kolanin sekeri yuzunden temizlenmis oldu ama mumkunse hic birsey dokmeyin tabi =)
Sosyal ağlarda paylaş

daha normal çalışıyor gibi, 1 ve werty 'de eksik olan malum tuş çalışmıyor, num lock olayını hatırlamasaydım giriş bile yapamıyordum şifre yüzünden. birkaç tuş daha arada yalpalıyor gibi veya öyle sanıyorum.

klavye alıp değiştirmece nasıl olacak, hadi onu öğrendim diyelim sorun çıkarsa en azından bir ve kü harfleri çalışmasa bile kendisi çalışan bir bilgisayar lazım bana en azından tatile gidene hadar (iki günde bir proje/ödev alıyorum, imkansız bilgisayarsız durmam).

usb klavye alıp laptopunkini tamamen devre dışı bırakmak istiyorum o yüzden şimdilik, o nasıl olur ?

laptopunkini sökmeyi buldum gibi, asus f3jp için yeni klavye alıyorum diye yetkili servise (önce neresi olduğunu bulmak da var tabi) gitmeden, kendim nereden bulabilirim ?

onu da buldum da 110 milyon ne ya.
Sosyal ağlarda paylaş

eger sivi bir sey dokerseniz, aletin aninda bozulma ihtimali dusuk. Dogrudan bili sokun bu durumda, sonra di'nin dedigi gibi ters cevirin. Mumkunse sicak bir ortamda buharlasmasini bekleyin sivinin... eger yeterince beklerseniz, hicbir sey olmamis gibi calisacaktir. Ama 2 saat sonra acaba calisacak mi, kurumus mudur bi deneyeyim diye acarsaniz, o anda bozulma ihtimali yuksek. Tam kuruma saglamadan acmak makinayi bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...