kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 dun aksam yakasik 3-4 saatlik bir ugrastan sonra down :D [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 13:37 tarihinde, kopekolduren tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 13:37 tarihinde, kopekolduren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 iste size full drops 21 tane 23. buff books ve top lvl 70life stone [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 03:01 tarihinde, kopekolduren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 cheers !! ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tosunlarım ne yaparsınız bayadır bakınmıodum paticige arkadas soledi acık oldugunu hayirli olsun. Bartz valakas down SS leri gonderirim en yakin zamanda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 uh bune yaaa ganimet müthiş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Turk yunan kardesligi ^^ Tek rakibim zariche idi onunda aldim aklini :D yeri gelir hayri pitir da oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tebrikler arkadaslar, cidden gaza getiriyor bu ssler, bari client i cekmeye baslayayim :) son ss de supermis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ulan social skillere nazar skili eklesinler yazıcam ncsofta. O kadar event o kadar kastım bir şapka düşüremedim :( Evet kopekolduren bu yunanlılar iyice çoğaldılar kain'de.Bize karşıda oldukça dostça davranıyorlar. Duyduğuma göre deviane server'ı local greek server haline getirmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hocam ss iste yeterki :D gerci en guzeli kendi sslerini kendin cekmen :D Arkadaslar yardimci olun beyfendiye :D bende ss ayarlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yollayin valla iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Efenim sanatimiz icra etmeye devam ediyoruz eskiya ölür, toprak su olup bir cicegin vucuduna yurur iste o cicek bu cicek :D iste shield nasil kullanilir gostereyim , full protec norton antivirus mu desem firewall mi desem :D Yada magazinden kaciyor cekmeyun gardasum cehmeyun dedum size uleyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar