calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 her yeri aradım taradım, bütün gözlük tükanlarına neyime baktım, internette bilimum sitede arattım; yok oğlu yok arkadaş bu yuvarlak güneş gözlükleri. hani şu küçük gözü anca kapatan, zamanın çiçek çocuklarının taktığı gözlüklerden (john lennon gözlüğü de diyebiliriz) bahsediyorum. var mıdır aranızda sahip olan ve de nereden temin edebileceğimi bilen??? ahanda fikir verici foto: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende bayadir bakiyorum hicbiryerde goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Satılmıyor demekki . Bende küçükken vardı sağdan soldan ışık alırdı :S Edit:Moda [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 12:55 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 baba modaya göre giyinmiyoruz zati. bulsak da demode olabilsek keşke... edik üstüne edik: ayıp oluyo ama. şimdi üstte yazdığım herşey anlamını yitirdi :P [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 12:57 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 okan bayülgende de var bunlardan bikaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende natural born killersdaki gözlüklerden arıyorum.. aha senin aradığının gırmızısından işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 kullanisli olmaz ustune fazla retro, outretro olmus hatta. gelin vazgecin bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende var leon'unkinden takıcam bi durum olmuyo pek, severim güneşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 leon da ne filmdi be natalie portman süttü daha ilkokul cocugu zamanlarından kalma filmi ha bide leona aşıktı filmde ba ba ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Jean Reno'ya ben bile aşığım natalie portman neden aşık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 istanbulda satan yerler var diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 (resim çıkmazsa uğraşamicam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 çeneye bak korktum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 antalya emo, ışıl, mert optikte var sdfsd. sallamayın şimdi bulunmuyor diye artisnik yapmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hahah bende var süperim:D fotosunu bilem çektim foto koymayı bilen biri ses etsin de koyalım [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 18:59 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ooo mirluin efsane fotosunu yayınlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şunlar güzel, kızları yolda tutup öpüyon fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hell yeah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Artık üretmiyorlar bu gözlüklerden, üreten birkaç tane kaliteli firma var ancak malesef patide bu gözlükleri o firmalardan alabilecek güce sahip olan birisi oldugunu sanmıyorum. Ancak tek care tanıdık bir optik bulup sizin camını begendiniz bir günes gözlügünü secip, o gözlük canımı keserek sizin istediginiz bicimde bir gözlük yaptırabilirsiniz. Tabi biraz tuzlu oluyor ama malesef tek cözüm yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ivy: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Artık üretmiyorlar bu gözlüklerden, üreten birkaç tane kaliteli firma var ancak malesef patide bu gözlükleri o firmalardan alabilecek güce sahip olan birisi oldugunu sanmıyorum. lan bi git. var diyorum anlamıyo musun? senin gücün varsa alıpn satayım bin ytl yeter madem o kdr değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 fistan naturan borndeki gözlükler var mı ? varsa atlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar