Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o diil de çat çat geçtim ama haircutta kaldım :D 5. bölüm yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben yeni gördümde sıteyı, laptoptan takılıyorum, hızlı olmak adına evde mı denesem mouse falan tırt şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 40. bölümü geçirecek olana binlerce teşekkür sunacağım :p 5.bölüm resimlerden gizli ipucu alma olayı vardı tutolardan hatırlarsan , eğer resmi indir aç bak yapmak istemyorsan http://www.amnesya.com/mac-and-linux/ adresine resmin ismini hede.jpg olarak gir. daha derin spoiler kaynak kodunda bir cümle yazıyor, resimden çıkanda da. ötesini söylersem cevabı bulursun direk , düşün biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 biz küçükken oynardı bunu sonunda kız ölüyor :D siz bi yedi cücelere yada albüm kısmına gelin ağlayacaksınız zaten onun albüm olduğunu bile anlamayacaksınız siz bir hiçsiniz nihahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar