fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben Boba Fett in oldüğünü sanıyordum episode 6 da SArlacc pit in içinde ama olmemiş meğersem hatta sürünerek ordan çıkmış die bi hbr okudum swg.stratics.com da bu doğru heralde... şimdi içimden harbi helal olsun diyorum yani adam tam bir bounty hunter...[hline]Elrohir Bo'acca Novice Marksman Sergeant of the Rebel Alliance Corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 expanded universe.. boba'nin olup olmedigi konusu kisiden kisiye degisir nedenine hic girmeyelim, konu sapip tartisma cikicak cunku[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 expanded ise fasafisodur bence.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 expanded universe guide to bounty hunters mi ole bi kitabi olmasi lazim expanded universe'un orda soyler boba kacti ordan diye[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 boba zırhının çeşitli özelliklerini kullanarak sarlacc'ın karnını (ya da yemek borusunu) deşip ordan kurtuluyor. ondan sonra bounty hunter'lığa son verip bir yıldız gemisi alıyor ve smuggler lığa başlıyor ve öyle gidiyor diye biliyorum.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 iste sw filmlerini izleyerek buyuyen ve sonradan lucastan lisans alan yazarlardan biri kendi gonlunde yatani yansitmis olaya. bobafeti sarlac gibi galakside bir turde bulunan seyden kurtariverip starship gemisi sahibi smuggler yapmis. iyi ki jonklor, pantomimci filan yapasi gelmemis.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Boba ölmedi ciddi ciddi 6 da sanırım ölmediğini görüceğiz hatta single jedi academy de de karşına çıkıyor dumur oluyor karakterin yani ölmedi ölmeyecekte (Hastasıyımdır da :D)[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 benimde kafamda sole okkali bi kasket konsepti var onu yaptirip turk halk kahramani olmayi planliyorum eminim bende karizmatik olucam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ayynen. maske takmaya gor tamamsin. vallahi tom cruiseden daha cazip oluverirsin. maske takilinca ayni zamanda cok daha guclu oluyosun. yoda moda hikaye vidi vidi. tak maskeyi tamam. alti yuz yil yasamisin alti bin yil yasamisin el hareketiyle arabalari kaldirman hikaye. maske varsa is bitti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 herkezin zevki kendine arkadaslar siz [atıyorum] yoda yı begendiniz diyelim siz anca makyajlı yesil seyleri begenirsiniz desem hos olur mu olmaz o yuzden milleti zevki hakkında yorum yapmayalım bence...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 burda bi genel egilim ve yanilsama var yanliz. adam han soloyu kafesliyor, bi de mace vinduyla iki hedehodo yapiyor, sonra sarlacc pit e dusup amort oluyor, ama oaaa boba fet. darth maul da qui gonn jinn i tukuruyor, lotr da sarumani oynayan dingil de esyalari yerinden kaldiriyor indiriyor, koskoca trade federationu hodoyu bir suru incik cincik herifi bir araya getirecek karizmayi ortaya koyup anakinin kolunu seediyor, bir suru kotu adam var etkili ama bi bobafet bi de vader. neden bobafet ? neden vader ? bakiyoruz ve goruyoruz ki bu heriflerde maske var. su sonuca ulasiyoruz : demek ki maske olunca is bitiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Unity senin çocukluğuna dayanan bir problemin var kanımca. Baban sana bir maske hediye ediyor sen maskeyi takıp aynaya gidip bakıp şoka giriyorsun.O günden beri maskelere olan bir nefretin var sanırım... [No Offence][hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hayir benim cocukluguma dayanan maskelerle ilgili bir problemim yok. eger boyle diyebilseydik, vader ve bobafet hayranligi duyan arkadaslarimiz icinde babalarinin cocukken annelerinin kendilerine hediye ettigi maskeyi aldigini, bu nedenle maske oidipusu icinde olduklarini soyleyebilirdik. boyle soyleyemedigimize gore oyle de soyleyemeyiz. benim ve bazi arkadaslarimizin belirtmeye calistigi sey, sw camiasinin genelinde, KOTU olmasina ragmen bir sahis GUCLU olunca ya da kotu olmakla birlikte digerlerinden FARKLI, korkutucu olunca bu sahislara hayranlik beslendigi dusuncesi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 dusunce degil, fact senin cocuklugunda bole olmus diye dusunmek cok sacma bence. maske demek karizma demek bukadar. (en azindan insanlar boyle dusunuyor) herkesin zevki tabiki kendine, ama bu gercekten herkesin zevki olunca... sizi yargilayan yokki, "sen maske seviyosun, kakasin" diye maske insanlari cekiyor bukadar basit, bunu anlayanda anlamis zaten zamaninda. neden bukadar cok maskeli adam var saniyosunuz batmen'inden tut phantom'una, power ranger'indan tut boba'sina. bende severim maskeli adam, inkar etmiyorum zaten. ama maske = karizma demek degil, yada olmamali, onu anlatmaya calisiyorum/calisiyoruz bi superman var maskesiz long live superman![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bir de flash gordon var. tabi burdakilerin cogu bilmez simdi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 azmodai oyle zaten, ve oyle oldugu icin yasattilar, normalde öldü var sayiliyordu, ama unity'nin dedigi gibi sirf istek var diye 'kum canavari kakasini yaparken boba kacti' gibisinden seyler uydurdular[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 maskeli kahramanlarin karizmasinin maskesinden geldigi gerceginide kapatmak icinde yazarlar alter-ego hedesini uydurmuslar yok insanlar kimligini bilmesinmis hedeymis hodoymus... bobada ayni b*kun soyu bence, armorunu cikartip, hadi armoru kalsin helmeti cikartip gosterselermis filmde yuzune bakan olurmuymus acep.. karizmaymis kahramanmis... o zenci yuzune bide[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 lol assassin e bi derece haksizda degilsin vader'a "As you wish" diyisi vardir, koparir adami ama fazla irkci oldu bence :P[hline]If we die, we all die together. [Bu mesaj Draven tarafından 23 September 2003 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ehe varsin zenci olmasin abi richard gere oynasa dicem o oynasa hadi yine biraz karizma yapardi (jackal :P) en basitinden tom cruise falan oynasa, yada don kilot van dam hic sanmiyorum insanlarin bobayi ilah yapicaklarini[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 e bu gozle bakarsak hicbiseyi begenemeyiz tabi...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 her maskeliyi begenmekten iyidir bence..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bir de maskeli suvari vardi vaktiyle, onun maskesi sadece gozleri orttugu icin karizmasi da o oranda olmustu. gerisi bildigin kovboydu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 insanların zevklerini niye tartışıyorsunuzki ister maskeli insanlara hayranlık duyarlar isterse maskesizlere önemli olan zaten bu değil önemli olan senaristin o maskeli kişiyi karizma yapıp izleyenlere gösteriş biçimidir flashin dizisinide izlerdim ama hayran değilim ninja kaplumbağalar maskeleri yok eger var dersenizde kucuk bant var onlarıda seviyorum lol yani tartışılan şeye bak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ya tartismiycaz diye bi olay mi var bu bi psikolojik olgu. bunu tartisiyoruz. kimseye maskeli adam sevme denildi mi ? maskeli adam sevgisi nerden ileri gelir tartisilamaz diye bisey mi var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 yanlız sizin yaptıgınız bi olguyu tartısmak deil onunla dalga gecmek...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar