Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dikkatsizlik olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özellikle derslerde veya konu calısırken asırı dikkatsizim.Toparlayamıyorum dikkatimi bi türlü.ilaç falan kullanıcam artık o derece,daha doğal yollarla nasıl üstesinden gelirim bu olayı bilmiyrm.
fazla sigara kullanmam veya fazla bilgisayarla ugrasmam olabilirmi?
help me
Mesaj tarihi:
bu aylara özelse, sıcaktan.

misal bak ben bir türlü toparlanıp da başlayamadım istatistik çalışmaya, sabah dokuzda finalim var.

öte yandan hiperaktif falansan da toplayamazsın dikkatini.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sigaranın da etkisi var sanırım bende önceleri derste okul psikolojisi filan sanıyodum ama artık ne zaman biri böyle uzun uzun bişey anlatsa direk uykum geliyo, derslerde paso uyuyorum zaten, hani sosyal ilişkilerime yanısmaya basladı olay :P
Mesaj tarihi:
vitamin alıyorum zati,bakalım psikologa parayı bayılınca geçer belki

edit:typo
[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:31 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:32 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu tamamen insanın kendi isteğiyle olan birşey bence

benim yıllardır okulda bahanem dikkatsizlikti :)

ama o insanın kendisinde biten bişi.yani cidden yapmak istediğin şeye inanırsan olur

yani dersanede sınıfta aklın makarada kukarada ise zor yani derse odaklanmak.yada aklına başka birşeyler varsa.ne bilim çıkınca şuraya gidiyim bunu yiim bunu içim.haftasonu kızla bulusurken ne giysem.nereye gitsem falan gibi düşünceler varsa zor.

ama ciddi ciddi kitlenip derse yogunlaşınca gayet güzel olabilio.ama ben hiç denemedim oluyodur illaki :)
Mesaj tarihi:
yok ilgisizlik değil bu..
yanlış anlamıssınız,veya anlatmısım.Full konsantre olmam gerektigini bilmeme ragmen absurd hatalar yapabiliyorum.psikolojikte olabilir tabi.dedim ya,sanırım parayı basınca ayılırım
  • Yeni Oluştur...