Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 özellikle derslerde veya konu calısırken asırı dikkatsizim.Toparlayamıyorum dikkatimi bi türlü.ilaç falan kullanıcam artık o derece,daha doğal yollarla nasıl üstesinden gelirim bu olayı bilmiyrm. fazla sigara kullanmam veya fazla bilgisayarla ugrasmam olabilirmi? help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sen dikkatini toplayamazsan kimse de sana dikkat etmez aman diyim sakata gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu aylara özelse, sıcaktan. misal bak ben bir türlü toparlanıp da başlayamadım istatistik çalışmaya, sabah dokuzda finalim var. öte yandan hiperaktif falansan da toplayamazsın dikkatini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet hiperaktiflik mevcut. doktora gidicem artık sizde iş yok ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 a vitamini al odaklanmayı sağlıyor adını unuttum şimdi solgar tarzı kaplarda satılıyor büyük eczanelerde vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sigaranın da etkisi var sanırım bende önceleri derste okul psikolojisi filan sanıyodum ama artık ne zaman biri böyle uzun uzun bişey anlatsa direk uykum geliyo, derslerde paso uyuyorum zaten, hani sosyal ilişkilerime yanısmaya basladı olay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 vitamin alıyorum zati,bakalım psikologa parayı bayılınca geçer belki edit:typo [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:31 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:32 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 daha düzenli uyu. sigarayı azalt. aşıksan terket.parayı da hesabıma yolla:D kafanı dağıtan biseyler vardır, onları sonsuzluğa gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu tamamen insanın kendi isteğiyle olan birşey bence benim yıllardır okulda bahanem dikkatsizlikti :) ama o insanın kendisinde biten bişi.yani cidden yapmak istediğin şeye inanırsan olur yani dersanede sınıfta aklın makarada kukarada ise zor yani derse odaklanmak.yada aklına başka birşeyler varsa.ne bilim çıkınca şuraya gidiyim bunu yiim bunu içim.haftasonu kızla bulusurken ne giysem.nereye gitsem falan gibi düşünceler varsa zor. ama ciddi ciddi kitlenip derse yogunlaşınca gayet güzel olabilio.ama ben hiç denemedim oluyodur illaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ilgisizlik bence. daha çok hastalığın bu. umarım burnun sürtülmeden toparlayabilirsin acilen.kötü oluyor sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yok ilgisizlik değil bu.. yanlış anlamıssınız,veya anlatmısım.Full konsantre olmam gerektigini bilmeme ragmen absurd hatalar yapabiliyorum.psikolojikte olabilir tabi.dedim ya,sanırım parayı basınca ayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar